Οι ασφαλίσεις κατά ζημιών εμφανίζουν άνοδο 11,4% στο 1,75 δισ. ευρώ και οι ασφαλίσεις ζωής 9,9%, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος
Στα 3,43 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων στην ελληνική αγορά το οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου, καταγράφοντας άνοδο 10,7% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, σύμφωνα με την έρευνα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.
Οι ασφαλίσεις ζωής καταγράφουν άνοδο 9,9% στο 1,68 δισ. ευρώ. Σημειώνεται ότι τους πρώτους δύο μήνες του έτους καταγραφόταν πτώση σε σχέση με πέρυσι.
Οι ασφαλίσεις κατά ζημιών εμφανίζουν άνοδο 11,4% στο 1,75 δισ. ευρώ, με άνοδο 2,1% στα έσοδα από αστική ευθύνη οχημάτων (499 εκατ. ευρώ).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρυσός: Μεγάλη πτώση 3,9% στα 4.187 δολάρια ανά ουγγιά
- Deloitte Ελλάδος: Πρώτη πανελλαδική καταγραφή των εμπειριών γυναικών στο εργασιακό περιβάλλον
- Le Parisien: Ανασφάλιστα τα κοσμήματα που κλάπηκαν από το Λούβρο
- Καρυστιανού για Άγνωστο Στρατιώτη: «Θα γράψουμε τα ονόματα των παιδιών μας με το αίμα μας, μέχρι να στερέψει κι αυτό»
- Η Skoda γιόρτασε 130 χρόνια ιστορίας με το βλέμμα στο μέλλον
- Novo Nordisk: Παραιτείται ο πρόεδρος Χέλγκε Λουντ λόγω διαφωνιών με το ΔΣ
- Παραίτηση Αφεντούλη από το Δ.Σ. της Viva Wallet και ένταξη του John Coulter
- ΕΕΑ: Περίπου 3.500 επιχειρήσεις – μέλη του ανήκουν σε Αλβανούς επαγγελματίες
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις