Kέρδη καταγράφουν οι τιμές του Brent, σημειώνοντας άνοδο άνω του 2,6% στα 103,88 δολάρια, καθώς οι traders αξιολογούν την έλλειψη προόδου για αύξηση της παραγωγής από τη Σαουδική Αραβία.
Το ταξίδι του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στη Μέση Ανατολή πυροδότησε νέα ανησυχία για τις παγκόσμιες προμήθειες πετρελαίου, οι οποίες υποχώρησαν στιγμιαία την περασμένη εβδομάδα καθώς οι φόβοι αυξάνονταν για μια επικείμενη παγκόσμια ύφεση που θα μπορούσε να μειώσει τη ζήτηση.
Η άνοδος των τιμών πετρελαίου ασκεί πίεση στα νοικοκυριά, τα οποία έχουν χτυπηθεί από το αυξανόμενο κόστος διαβίωσης, συμπεριλαμβανομένων των τιμών της ενέργειας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- AUTOHELLAS AΝΩΝΥΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΨΗΦΟΥ
- Η Anthropic αποκάλυψε το Claude Opus 5.5 – Έμφαση σε απόδοση και χαμηλότερο κόστος
- Ερντογάν στον ΟΗΕ: Ζήτησε μεταρρύθμιση του Συμβουλίου Ασφαλείας και αναγνώριση της Παλαιστίνης
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ 2026
- Ευρωαγορές: Οριακή άνοδος με το βλέμμα στο πετρέλαιο
- Υπογράφηκε η συμφωνία ΗΠΑ, Δανίας και Γροιλανδίας για νέες αμερικανικές βάσεις
- Παπαδοπούλου: Σε τρίτη εταιρεία ανήκει το βυτιοφόρο που ερευνάται για απόρριψη αποβλήτων
- Τραμπ στον ΟΗΕ: «Θα μπορούσα να εξολοθρεύσω το Ιράν, αλλά αναμένω συμφωνία μετά τις ενδιάμεσες εκλογές»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








