Η Ευρώπη πρέπει να αντικαταστήσει άμεσα και αποτελεσματικά τα όπλα που θα έστελναν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία, τόνισε ο Γάλλος πρωθυπουργός
Ο Γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Μπαϊρού δήλωσε σήμερα ότι η απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αναστείλει τις παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία υποδηλώνει ότι η Ουάσινγκτον εγκαταλείπει το Κίεβο, αφήνοντας τη Μόσχα να κερδίσει τον πόλεμο.
«Η αναστολή (στρατιωτικής) βοήθειας εν καιρώ πολέμου προς μια χώρα που δέχεται επίθεση υποδηλώνει εγκατάλειψη αυτής της χώρας (σ.σ. εν προκειμένω της Ουκρανίας)… και αποδοχή ή ελπίδα πως η επιτιθέμενη (σ.σ. δηλαδή η Ρωσία) θα κερδίσει», είπε ο Μπαϊρού σε συνεδρίαση του κοινοβουλίου για την Ουκρανία.
Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας τόνισε πως η Ευρώπη πρέπει να αντικαταστήσει άμεσα και αποτελεσματικά τα όπλα που θα έστελναν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- METLEN ENERGY & METALS PLC - Ανακοίνωση
- Στον αέρα τα αιτήματα των παραγωγών φωτοβολταικών, επιμένουν στην αγωγή
- Πάνω από 100 εκατ. δολάρια για την OpenAI από τη διαφημιστική δραστηριότητα στο ChatGPT
- Δώρα Χασακιοίλη: Από τη Metro AEBE, νέα HR Manager στη Vechro AE
- Μικτές τάσεις για τις ασιατικές μετοχές
- Οικονομική στήριξη από Ρώσους μεγιστάνες ζητά ο Πούτιν λόγω Ουκρανίας
- Ο κυκλώνας στην Αυστραλία κλείνει τρίτη μονάδα αερίου και πιέζει την παγκόσμια αγορά
- ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. - Αγορά Ιδίων Μετοχών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








