Κέρδισε με διαφορά άνω των 2 πόντων 96-85 το Νότιο Σουδάν - Αντίπαλος της Ελλάδας η Γερμανία την Τρίτη στις 12:00
Η Σερβία επικράτησε του Νότιου Σουδάν με 96-85 και προκρίθηκε στα προημιτελικά, στέλνοντας παράλληλα την Ελλάδα στις οκτώ καλύτερες ομάδες των Ολυμπιακών Αγώνων μπάσκετ 2024.
Ο αγώνας ήταν ντέρμπι και η Σερβία δεν μπορούσε να ξεφύγει. Όμως στο τέλος της τέταρτης περιόδου η Σερβία ανέβασε την απόδοσή της και πήρε την διαφορά που η Ελλάδα ήθελε για να προκριθεί, δηλαδή να χάσει το Σουδάν με διαφορά πάνω από 2 πόντους.
Οι Σέρβοι προκρίθηκαν στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων ως δεύτεροι στο Group C όπου θα παίξουν με την Αυστραλία.
Η Ελλάδα προκρίθηκε ως μία από τις δύο καλύτερες τρίτες των ομίλων και θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία την Τρίτη 6 Αυγούστου στις 12:00.
Κορυφαίος για τους Σέρβους ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (30π., 6/9 τρίπ., 8ασ.) και ακολούθησε ο Νίκολα Γιόκιτς (22π., 13ριμπ., 4ασ.) και ο Βασίλιε Μίσιτς με 15 πόντους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θεοδωρικάκος: Τέλος το πλαφόν στα κέρδη, βιομήχανοι και σούπερ μάρκετ υποσχέθηκαν πάγωμα τιμών Ιούλιο – Αύγουστο
- Ενας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας από πυροβολισμούς σε fan zone του Μουντιάλ στην Καλιφόρνια
- Καρυστιανού: Ανακοίνωσε το προσωρινό Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματός της μετά τις αποχωρήσεις
- COCA-COLA HBC AG - Notification of transactions by Persons Discharging Managerial Responsibilities (“PDMRs’)
- Καφούνης: Άμεση ρύθμιση για τα πυρόπληκτα δάνεια με εγγύηση Δημοσίου – Τα εμπόδια για τις επιχειρήσεις
- Παπαθανάσης: Εξετάζεται μείωση του ορίου ιδιοκτησίας στο πρόγραμμα «Ανακαινίζω»
- Ιράν: «Δεν υπάρχει σχέδιο» για άμεσες τεχνικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα
- JPMorgan: Η διαδοχή του Τζέιμι Ντίμον μπαίνει στην τελική ευθεία
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








