Επιχειρήσεις

bbf: Eπενδύει σε οικιστικό συγκρότημα στο Παλαιό Φάληρο-Σε ποιες άλλες περιοχές επιχειρεί

Η είσοδος της εταιρείας στην ελληνική αγορά έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία τρία χρόνια με 20 οικιστικά projects υπό ανάπτυξη, ο προϋπολογισμός των οποίων ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ.

:Fusion θα ονομάζεται το νέο οικιστικό project της εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων bbf, ένα καινοτόμο συγκρότημα κατοικιών στο Παλαιό Φάληρο, την ώρα που, ήδη, βρίσκονται σε ανάπτυξη διάφορα άλλα έργα εντός Αττικής, συνδυάζοντας τη βιωσιμότητα, την άνεση και στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των σύγχρονων κατοίκων της πρωτεύουσας.

Κατά όσα αναφέρονται από την εταιρεία, το :fusion «αποτελεί την επιτομή της πολυτελούς διαβίωσης, διαθέτοντας 54 μοντέρνες κατοικίες, οι οποίες θα περιλαμβάνουν από ένα έως πέντε υπνοδωμάτια».

Επίσης, όπως τονίζεται από τα στελέχη της bbf, το εν λόγω συγκρότημα θα διαθέτει σύγχρονες και λειτουργικές κοινόχρηστες εγκαταστάσεις όπως παιδική χαρά, χώρο μπάρμπεκιου, σάουνας και γυμναστηρίου.

Για όσους αναζητούν μια επιπλέον αίσθηση αποκλειστικότητας και ιδιωτικότητας, τα ρετιρέ διαμερίσματα 4-5 υπνοδωματίων του :fusion στον 6ο και 7ο όροφο του συγκροτήματος, θα προσφέρουν ιδιωτικές πισίνες, roof terraces και δύο αποκλειστικές θέσεις στάθμευσης ανά διαμέρισμα.

Σύμφωνα με τον Commercial Director της εταιρείας Πάνο Παλυβό «ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, να πρωτοπορούμε με την ανάπτυξη καινοτόμων οικιστικών κοινοτήτων (Residential Community Projects), θέτοντας νέα πρότυπα στον κλάδο και προσελκύοντας μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον μεταξύ των υποψήφιων αγοραστών. Τα συγκεκριμένα projects προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ανέσεων και εγκαταστάσεων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και χαρίζουν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία ζωής».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Financial Report η εταιρεία από την Κύπρο, ήδη, από το 2023 ‘’τρέχει’’ 10 έργα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πρόκειται για το Χαλάνδρι, την πλατεία Μαβίλη, τα Ιλίσια, το Παγκράτι, τον Νέο Κόσμο και συγκεκριμένα Κυνοσάργους, Παλαιό Φάληρο, Άλιμος και Κάτω Γλυφάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα στελέχη της εταιρείας αναφέρουν ότι τo moto της εταιρείας είναι «Future Urban Living», εστιάζοντας στη βιώσιμη αστικοποίηση. Αυτό αποδεικνύεται από την εστίαση στους εξωτερικούς χώρους πρασίνου, τη χρήση φυτών εσωτερικού χώρου, τη χαμηλή ρύπανση, την βιώσιμη τεχνολογία, το φυσικό φως και την ενεργή αρχιτεκτονική που χρησιμοποιείται.

Η είσοδος της εταιρείας στην ελληνική αγορά έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία τρία χρόνια με 20 οικιστικά projects υπό ανάπτυξη, ο προϋπολογισμός των οποίων ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu