Οι σταθμοί φόρτισης της λειτουργούν ήδη σε υποκαταστήματα τραπεζών και κεντρικές υπηρεσίες
Περισσότερους από 80 σταθμούς φόρτισης εγκατεστημένους σε τραπεζικά ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα, διαθέτει πλέον η εταιρεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων Blink Charging Hellas.
Οι σταθμοί φόρτισης της λειτουργούν ήδη σε υποκαταστήματα τραπεζών και κεντρικές υπηρεσίες, καλύπτοντας τόσο τις ανάγκες των εταιρικών στόλων και των εργαζομένων, όσο και δημοσίως προσβάσιμα σημεία φόρτισης σε επιλεγμένα καταστήματα.
Με τον τρόπο αυτό, σύμφωνα με την ανακοίνωση “οι τράπεζες δίνουν τη δυνατότητα σε πελάτες και προσωπικό να εντάξουν την ηλεκτροκίνηση στην καθημερινότητά τους με ασφάλεια, αξιοπιστία και ευκολία”.
Η συνεργασία με τις τράπεζες ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2020 και σήμερα η Εθνική Τράπεζα, η Τράπεζα Πειραιώς και η Eurobank συνεργάζονται με την Blink Charging Hellas για την πράσινη μετάβαση του εταιρικού τους στόλου και των υποδομών τους.
Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, “η Blink Charging Hellas διευκολύνει ουσιαστικά την ενίσχυση των ESG χαρακτηριστικών των τραπεζικών ιδρυμάτων της χώρας, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να εντάξουν την ηλεκτροκίνηση στις στρατηγικές βιωσιμότητας.
H Blink παρέχει στις τράπεζες τη δυνατότητα να μειώσουν το ανθρακικό τους αποτύπωμα μέσω του εξηλεκτρισμού των εταιρικών τους στόλων, αλλά και της προσφοράς δημοσίως προσβάσιμων σημείων φόρτισης σε πελάτες και εργαζομένους.
Με αυτόν τον τρόπο, οι συνεργαζόμενες τράπεζες ενισχύουν τις περιβαλλοντικές τους πρακτικές στο πλαίσιο των ESG στρατηγικών τους, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός πιο βιώσιμου τραπεζικού οικοσυστήματος.
Αξίζει να αναφερθεί πως η Blink Charging Hellas δεν καλύπτει απλώς την ανάγκη φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, αλλά προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης 24/7, συνεχή παρακολούθηση των εγκαταστάσεων και after sales support, αναλυτικό reporting βάσει των αναγκών κάθε τράπεζας και ευέλικτα σενάρια τιμολόγησης, εξασφαλίζοντας μέγιστη λειτουργικότητα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Lidl Ελλάς: Νέο κατάστημα στο Μαρούσι με επένδυση 13,7 εκατ. ευρώ
- Ρέι Ντάλιο: Η Μέση Ανατολή μετατρέπεται σε «Σίλικον Βάλεϊ καπιταλιστών»
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση εισαγωγών, αύξηση εξαγωγών, υποχώρηση του ελλείμματος τον Οκτώβριο
- Blink Charging Hellas: Πάνω από 80 σταθμοί φόρτισης πανελλαδικά σε τραπεζικά ιδρύματα
- Champions League: Στους -20 βαθμούς ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Καϊράτ (9/12, 17:30)
- Γερμανία: Ανοδος 1,8% για τη βιομηχανική παραγωγή τον Οκτώβριο 2025
- Προς αύξηση 40% των απολαβών του προέδρου της Deutsche Bank
- Ρεκόρ το εμπορικό πλεόνασμα της Κίνας άνω του ενός τρισ. δολ. στο 11μηνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








