Μετά από 20 χρόνια αναζήτησης στον χώρο
Αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό σε αυτή τη ζωή και ειδικά εν μέσω της αγωνίας για την εξέλιξη στον επαγγελματικό στίβο είναι να εξελίσσεσαι και να πηγαίνεις μπροστά.
Σε αυτό το πλαίσιο, πολλά στελέχη της αγοράς παρακολουθούν συνεχώς σεμινάρια, αλλά και κάνουν δεύτερα πτυχία, μεταπτυχιακά κλπ.
Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Έκτωρ Κωστάκης, διευθυντής marketing της εταιρείας στρωμάτων Candia τα τελευταία τρία χρόνια, ο οποίος ανακοίνωσε στα Social media ότι παράλληλα με την ενασχόλησή του με την εταιρεία, ξεκινά επαγγελματικά, μετά από 20 χρόνια σχετικής αναζήτησης με τον ευρύτερο χώρο της ψυχολογίας και το life coaching, παρέχοντας, πλέον, τις σχετικές υπηρεσίες σε όποιον τις ζητά.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε «με μεγάλη χαρά μοιράζομαι μαζί σας μαζί τα νέα μου για την απόκτηση ενός δεύτερου μεταπτυχιακού, αυτή τη φορά από τον κλάδο της Ψυχολογίας με τίτλο “Applied Positive Psychology and Coaching Psychology” αλλά και για ένα νέο επαγγελματικό μου βήμα: τη δραστηριοποίησή μου ως Life Coach με προσέγγιση βασισμένη στη Θετική Ψυχολογία, ως ελεύθερος επαγγελματίας παράλληλα με την μόνιμη απασχόλησή μου ως Διευθυντής Marketing της Candia».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματοδότηση 13,5 εκατ. ευρώ για στήριξη της δημοσιογραφίας από την ΕΕ
- ΕΕ: Εχει τόσο εμπιστοσύνη στον Τραμπ που ετοιμάζει «Plan B» για ειρηνευτικό σχέδιο και κυρώσεις κατά της Ρωσίας
- Η AKTOR εξαγόρασε και την ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις από τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ
- Παρελθόν από τη Hellenic Train ο πρόεδρος των μηχανοδηγών Κώστας Γενιδούνιας
- Κομισιόν: Ενέκρινε την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha από United και Motor Oil
- Ευρωπαϊκές αγορές: Θετικό κλείσιμο μετά τα στοιχεία για την πτώση του το αμερικανικού ΑΕΠ
- Μπλε Κέδρος: Στα 9,05 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2024
- Yalco – Κωνσταντίνου ΑΕ: Υπέγραψε συμφωνία εξυγίανσης με τους πιστωτές της
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις