Μετά την Αθήνα σχεδιάζει δεύτερη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία Cegeka, που δραστηριοποιείται παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής διεθνώς και έχει παρουσία στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2024. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο ενοποιημνέος κύκλος εργασιών ανήλθε σε €1,3 δισ., σημειώνοντας σημαντική αύξηση 31,5% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Η ανάπτυξη αυτή, που προήλθε από στρατηγικές εξαγορές αλλά και οργανική ανάπτυξη άνω του 6%, αποδεικνύει την ανθεκτικότητα της εταιρείας σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.
Η διοίκηση της εταιρείας επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για την Ελλάδα, η Cegeka, άνοιξε πρόσφατα νέο γραφείο στην Αθήνα ενώ στα μελλοντικά σχέδια της είναι και η δημιουργία μιας δεύτερης βάσης στη Θεσσαλονίκη. Η επέκταση αυτή καθιστά την Ελλάδα στρατηγικό κόμβο στο παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας.
«Η ενισχυμένη μας παρουσία στην Ελλάδα αντικατοπτρίζει το όραμά μας να προσφέρουμε προηγμένες ψηφιακές υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της τοπικής αγοράς», δήλωσε ο Tom De Vos, Executive Vice President Global Delivery, συμπληρώνοντας πως «συνδυάζουμε τεχνογνωσία με βαθιά κατανόηση της κουλτούρας, για να νιώθουν οι πελάτες μας ότι έχουν πραγματική στήριξη».
Η αναπτυσσόμενη παρουσία της εταιρείας περιλαμβάνει και την ενίσχυση του Global Delivery Center, για να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες πληροφορικής και τεχνογνωσίας τόσο σε τοπικούς όσο και σε διεθνείς πελάτες. Η κίνηση αυτή εδραιώνει τον ρόλο της Cegeka ως βασικού τεχνολογικού παρόχου στην περιοχή.
Η ανακοίνωση επίσης αναφέρει πως η επένδυση στην Ελλάδα αποτελεί ξεκάθαρη απόδειξη της πρόθεσής της να ενισχύσει την καινοτομία και την ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο. Δηλώνει πως σχεδιάζει περαιτέρω επενδύσεις και διεύρυνση της ομάδας και δέσμευση για μακροχρόνια ανάπτυξη στη χώρα, ενισχύοντας τον ρόλο της ως βασικού τεχνολογικού παρόχου στη χώρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Nαστάσια Ταμπακοπούλου: Το marketing μέσα από τα νέα ψηφιακά εργαλεία, την τεχνική νοημοσύνη και τα social media
- Ξεκίνησαν οι δημοσκοπήσεις (ΣΚΑΪ): Στο 24% η Ν.Δ., δεύτερο το ΠΑΣΟΚ με 11,5%
- Υποχρεωτική δημόσια πρόταση για Intralot με 1,07 ευρώ ανά μετοχή
- Aegean: Στο 3,7% η απόδοση του ομολόγου – Υπερκάλυψη 3,75 φορές της έκδοσης
- Η σύζυγος Ερντογάν με την κόρη της συνάντησε τον Πάπα στη Ρώμη
- Περιορίστηκαν οι θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ, αλλά περιμένουν τα στοιχεία της Πέμπτης
- La Croix: Στην Ελλάδα διαμένουν 8.000 Ισραηλίτες
- Tesla: Πτώση στις παραδόσεις οχημάτων στο β΄τρίμηνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις