O Παναθηναϊκός για να πανηγυρίσει τον τίτλο θα χρειαστεί καθαρή νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, ενώ σε περίπτωση νίκης με 3-2 σετ θα χρειαστεί να κατακτήσει και το χρυσό σετ
Μεγάλη στιγμή για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινες» φιλοξενούν απόψε στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας τη Βαλεφόλια στον δεύτερο τελικό του CEV Challenge Cup στο βόλεϊ, θέλοντας να γράψουν ιστορία!
Ο ΠΑΟ μετά την ήττα 3-2 σετ, στο Πέζαρο στον πρώτο τελικό, άφησε υποσχέσεις ότι μπορεί να σπάσει την κατάρα και να κατακτήσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του, έχοντας ως επιπλέον παίκτη τον κόσμο του που έχει εξαντλήσει τα εισιτήρια και θα βρεθεί στις κερκίδες του ΔΑΚ Γλυφάδας προκειμένου να σηκώσουν όλοι μαζί την κούπα!
O Παναθηναϊκός για να πανηγυρίσει τον τίτλο θα χρειαστεί καθαρή νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, ενώ σε περίπτωση νίκης με 3-2 σετ θα χρειαστεί να κατακτήσει και το χρυσό σετ. Η Βαλεφόλια για να πανηγυρίσει τον τίτλο χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ ή να κατακτήσει το χρυσό σετ σε περίπτωση ήττας στο τάι μπρέικ.
Οι δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου:
Αλεσάντρο Κιαπίνι:«Είμαστε ενθουσιασμένοι και γνωρίζουμε ότι παίζουμε για κάτι πολύ σημαντικό. Έχουμε προετοιμαστεί με τον σωστό τρόπο και θα είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε στο επίπεδο που απαιτείται. Στον πρώτο αγώνα δεν παίξαμε τέλεια. Υπήρχαν πολλοί παράγοντες που επηρέασαν την εξέλιξή του και έντονα συναισθήματα. Τώρα πρέπει να προσεγγίσουμε τον τελικό με τον σωστό τρόπο. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας»
Πέννυ Ρόγκα: «Έχουμε δουλέψει σκληρά για να φτάσουμε έως εδώ. Η ομάδα είναι έτοιμη τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά, ώστε να δώσει έναν δυνατό αγώνα απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Γνωρίζω ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Οι φίλαθλοί μας μας αγαπούν και μας στηρίζουν διαρκώς. Νιώθω τυχερή που θα ζήσω έναν ευρωπαϊκό τελικό για πρώτη φορά στην καριέρα μου και ανυπομονώ γι’ αυτή τη στιγμή»
Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ολλανδός Ρέιμοντ Χάμπεργκ και η Έλενα Πίρσον από τη Σουηδία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επιστρέφουν στα θρανία οι μαθητές στη Γκράβα
- Στο σκοτάδι τέσσερις περιοχές της Ουκρανίας μετά τα νέα ρωσικά πλήγματα
- Συμφωνία-σταθμός στον OPEC+ στη “σκιά” του πολέμου με το Ιράν
- Ανοιχτό παράθυρο επαφής από το Κρεμλίνο στον Ζελένσκι
- Νέες απειλές Τραμπ κατά Ιράν και κάλυψη στον Φλάβιο Μπολσονάρου
- Ιστορική εκτίναξη των νοτιοκορεατικών εξαγωγών λόγω της έκρηξης στην ΑΙ
- Συρρίκνωση της οικονομίας στη Σαουδική Αραβία
- Αλλαγές στις βραδινές μετακινήσεις της Γραμμής 3 του Μετρό λόγω εργασιών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








