Ο 42χρονος βγήκε το πρωί του Σαββάτου από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά του όταν η γυναίκα που τον περίμενε τον τραυμάτισε θανάσιμα με τέσσερις μαχαιριές
Πρωτοφανές έγκλημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Χαλκίδα, όταν μια γυναίκα μαχαίρωσε και σκότωσε έναν 42χρονο άνδρα στη μέση του δρόμου.
Όπως μεταδίδει το protothema.gr tο περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 08.00 το πρωί σε κεντρική οδό της Χαλκίδας κοντά στο το 4ο Γυμνάσιο.
Μια γυναίκα που σύμφωνα με πληροφορίες είχε πρόσφατα απασχολήσει ξανά τις Αστυνομικές Αρχές στη Χαλκίδα δολοφόνησε έναν άνδρα, συγκεκριμένα τον τραυμάτισε θανάσιμα με τέσσερις μαχαιριές.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, o 42χρονος βγήκε το πρωί του Σαββάτου από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά του σε ξυλουργείο.
Η γυναίκα τον περίμενε και του επιτέθηκε πισώπλατα με μαχαίρι. Μάλιστα μπροστά στο αιματηρό σκηνικό ήταν και μία γυναίκα που περνούσε από το σημείο. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής οι οποίες ερευνούν την υπόθεση και προσπαθούν να διαλευκάνουν τα κίνητρα της δολοφονίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τροχαία Αττικής: Σαρωτικοί έλεγχοι με 1.222 παραβάσεις το τριήμερο 12-14 Ιουνίου
- Μυστακίδης: “Από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης η νέα Τούμπα”
- Μέση Ανατολή: Νέα μαζική επίθεση με πυραύλους από το Ιράν – Σειρήνες στο βόρειο Ισραήλ
- Καιρός: Αίθριος, με κατά τόπους νεφώσεις και τοπικές βροχές
- Wall Street: Ανοδος 0,75% για τον Dow Jones στις 42.515,09 μονάδες
- Jan Κaras: Ο CEO του ΟΠΑΠ επενδύει στην Ελλάδα
- Ασφάλειες: Η αφαίμαξη με τα συμβόλαια υγείας συνεχίζεται – Έφθασαν τα ειδοποιητήρια με νέες αυξήσεις 9%
- Ιβάν Σαββίδης: «Πακετάρει» τα μέσα ενημέρωσης και ρίχνει νέο χρήμα στο Open
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις