Πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων από το πρωί της Κυριακής (30/7) έως και το πρωί της Δευτέρας (31/7).
Στις δασικές περιοχές των δήμων Κασσάνδρας, Σιθωνίας και Αριστοτέλη, στη Χαλκιδική, τίθεται σε ισχύ το μέτρο της πλήρους απαγόρευσης κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους, από το πρωί της Κυριακής (30/7) έως και το πρωί της Δευτέρας (31/7).
Το μέτρο ήρθε έπειτα από απόφαση της αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, Κατερίνας Ζωγράφου.
Συγκεκριμένα, η απαγόρευση αφορά τους δήμους Κασσάνδρας, Σιθωνίας και Αριστοτέλη στις περιοχές από 08:00 της 30-07-2023 μέχρι την 20:00 της 30-07-2023,
α) στη Χερσόνησο Κασσάνδρας («Κορυφογραμμή» (από Κασσανδρινό μέχρι Αγία Παρασκευή), «Αράπης» και «Χαλκοβούνι» Τ.Κ. Παλιουρίου)
β) στη Χερσόνησο Σιθωνίας (Κορυφογραμμή Δραγουνδέλι από Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό μέχρι και την Συκιά),
γ) στο Δήμο Αριστοτέλη (Κομίτσα μέχρι Ουρανούπολη – Τσάμια Στρατωνίκης – Φυσώκα – Σκοπευτήριο Στρατωνίου).
Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς
Υψηλός (κατηγορία κινδύνου 3) προβλέπεται για σήμερα, ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς στη Χαλκιδική, σύμφωνα με τον ημερήσιο χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θερινές διακοπές: Φιλικά σπίτια και φθηνά πακέτα επιλέγουν οι Ελληνες
- Berkshire Hathaway: Μείωση 4% στα λειτουργικά κέρδη το β’ τρίμηνο 2025
- Τραμπ: Ο Πάουελ πρέπει να παραιτηθεί όπως έκανε η Κούγκλερ
- Αποσωληνώθηκε ο 15χρονος που υπέστη θερμοπληξία
- Γκίκας: Μονάδα αφαλάτωσης στην Ανδρο λόγω λειψυδρίας
- Κυβερνητικές πηγές: Περίεργο ο Ανδρουλάκης να επιτίθεται σε κάποια πανεπιστήμια και σε άλλα όχι
- Φωτιά Αιτωλοακαρνανία: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση δύο περιοχών
- Ταϊλάνδη: Τουλάχιστον 6 νεκροί από την τροπική καταιγίδα Wipha
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις