Επενδύσεις

Χορηγεί άδεια λειτουργίας σε δύο χρηματιστηριακές η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Άδεια λειτουργίας σε δύο χρηματιστηριακές εταιρείες χορηγεί η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ενώ ανακαλεί την άδεια λειτουργίας μιας τρίτης εταιρείας. 

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή 701η /22.12.2014 συνεδρίαση του, αποφάσισε:

– Τη χορήγηση άδειας λειτουργίας στην εταιρεία «GLOBAL FINANCE ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΉΣΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Α.Ε» ως ανώνυμη εταιρεία διαχείρισης οργανισμών εναλλακτικών επενδύσεων με την επωνυμία «GLOBAL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ», σύμφωνα με το ν.4209/13.

– Την χορήγηση άδειας λειτουργίας στην υπό σύσταση εταιρεία με την επωνυμία «LEVANT PARTNERS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ» για τη λειτουργία της ως ανώνυμης εταιρείας διαχείρισης οργανισμών εναλλακτικών επενδύσεων, σύμφωνα με το ν.4209/13.

-Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας «ΕΥΡΟΒΟΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ» με έδρα στην Καρδίτσα, μετά από απόφαση της γενικής της συνέλευσης, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 21 του ν.2690/1999.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Επενδύσεις

close menu