Διεθνή

Χούθι: Θέμα χρόνου επίθεση σε αμερικανικούς στόχους

Financialreport.gr

Μετά την εμπλοκή των ΗΠΑ και τα χτυπήματα κατά του Ιράν τις πρώτες ώρες της Κυριακής

Αξιωματούχος των Χούθι της Υεμένης δήλωσε την Κυριακή ότι η απάντηση της ομάδας που πρόσκειται στο Ιράν στην επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν είναι «μόνο θέμα χρόνου».

Ο Mohammed al-Bukhaiti, μέλος του πολιτικού γραφείου του κινήματος των Χούθι, δήλωσε στο Al Jazeera ότι η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός με την Ουάσινγκτον ήταν πριν από τον «πόλεμο» κατά του Ιράν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ΗΠΑ χτύπησαν το Ιράν

Σε διάγγελμά του, o Αμερικανός πρόεδρος μίλησε για ολοκληρωτική καταστροφή των πυρηνικών εγκαταστάσεων της Τεχεράνης

Η ομάδα έχει εξαπολύσει επιθέσεις σε ναυτιλιακές γραμμές και το Ισραήλ, σε αυτό που λέει ότι είναι σε αλληλεγγύη με τους Παλαιστίνιους στη Γάζα κατά τη διάρκεια του ισραηλινού πολέμου. Συμφώνησε σε συμφωνία κατάπαυσης του πυρός με τις Ηνωμένες Πολιτείες τον Μάιο για να σταματήσει τις επιθέσεις εναντίον αμερικανικών πλοίων, με αντάλλαγμα τον τερματισμό των βομβαρδισμών της Ουάσινγκτον εναντίον της ομάδας.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu