Προχώρησε στην αγορά 300.000 κοινών μετοχών, έναντι τιμήματος 0,15 ευρώ ανά μετοχή
Στην αγορά 300.000 κοινών μετοχών, έναντι τιμήματος 0,15 ευρώ ανά μετοχή και συνολικής αξίας 45.000 ευρώ, προέβη στις 4 Δεκεμβρίου ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αριστείδης Παπαθάνος.
Η ανακοίνωση:
Η εταιρεία CPI Ανώνυμος Εταιρεία Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Περιφερειακών (η «Εκδότρια») γνωστοποιεί στο κοινό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 και του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έκαστος όπως ισχύει, ότι ο Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Αριστείδης Παπαθάνος του Χρήστου (Υπόχρεο Πρόσωπο με βάση τον Κανονισμό ΕΕ 596/2014), σύμφωνα με την από 5/12/2024 γνωστοποίησή του προς την εταιρεία, προέβη την 4η Δεκεμβρίου 2024 σε αγορά 300.000 κοινών μετοχών με δικαιώματα ψήφου της CPI Ανώνυμος Εταιρεία Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Περιφερειακών, έναντι τιμήματος 0,15 ευρώ ανά μετοχή και συνολικής αξίας 45.000 ευρώ.
Συνεπεία της ως άνω απόκτησης μετοχών επήλθε αύξηση στα συνολικά δικαιώματα ψήφου του Μετόχου Αριστείδη Παπαθάνου η οποία αναλύεται ως εξής :
– Αμεσα Δικαιώματα πριν την Πώληση: 11,779%
– Αμεσα Δικαιώματα πριν την Πώληση: 14,618%
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο Τζόκοβιτς διαφημίζει την Ελλάδα: “Γεμίζω με ενέργεια Έλληνα Θεού”
- Μαρινάκης: Η κυβέρνηση συμφωνεί το κλείσιμο καταστημάτων των ΕΛΤΑ
- BayWa r.e. Solar Trade – WHES: Λύσεις αποθήκευσης ενέργειας για επιχειρήσεις και φωτοβολταϊκά πάρκα
- Η Κωνσταντίνα Ψαρράκου επικεφαλής Εμπορικών Λειτουργιών στην Παπαστράτος
- Eurostat: Το 8,2% των εργαζομένων στην ΕΕ κινδύνευσαν από φτώχεια το 2024
- Τέλη Κυκλοφορίας: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια του 2026
- ΔΕΗ: Βράβευσε 443 παιδιά εργαζομένων που αρίστευσαν σε Δευτεροβάθμια – Τριτοβάθμια εκπαίδευση
- Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: “Οι ΜμΕ δεν αντέχουν άλλο το τραπεζικό κόστος”
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








