Τα έσοδα έφτασαν τα 8,524 δισεκατομμύρια ευρώ το πρώτο τρίμηνο, σημειώνοντας αύξηση 10%
Η Deutsche Bank, ανακοίνωσε υψηλότερα από τα αναμενόμενα κέρδη πρώτου τριμήνου, καθώς οι τράπεζες στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομία αντιμετωπίζουν ευρύτερες αναταραχές στην αγορά που προκαλούνται από τις αμερικανικές δασμολογικές πολιτικές.
Σύμφωνα με το CNBC, τα καθαρά κέρδη που αποδίδονται στους μετόχους ανήλθαν σε 1,775 δισεκατομμύρια ευρώ το πρώτο τρίμηνο, αυξημένα κατά 39% σε ετήσια βάση και πάνω από τις προσδοκίες των αναλυτών για περίπου 1,64 δισεκατομμύρια, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters.
Η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα ανακοίνωσε κέρδη 106 εκατομμυρίων ευρώ για το τρίμηνο του Δεκεμβρίου.
Τα έσοδα έφτασαν τα 8,524 δισεκατομμύρια ευρώ το πρώτο τρίμηνο, σημειώνοντας αύξηση 10% σε ετήσια βάση και πάνω από τα 7,224 δισεκατομμύρια που είχε στο τέταρτο τρίμηνο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ουάνγκ Γι (Κινέζος ΥΠΕΞ): Κίνα και Καναδάς θα πρέπει να ενισχύσουν τη συνεργασία τους
- ΑΑΔΕ: Σφραγίστηκαν για δυο χρόνια τρία πρατήρια βενζίνης στην Αττική με «πειραγμένες» αντλίες
- Ζαχαράκη προς πρυτάνεις: «Καθαροί κανόνες, καθαρές ευθύνες»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες εν αναμονή της επιστολής Τραμπ στην ΕΕ για τους δασμούς
- ΟΗΕ: Δεν θα ανανεωθεί η συμφωνία για τις ρωσικές εξαγωγές τροφίμων και λιπασμάτων
- Επίδομα 100 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα επιμόρφωσης
- Τζένσεν Χουάνγκ: Ρευστοποίησε μετοχές της Νvidia αξίας 36,4 εκατ. δολαρίων
- Μητέρα της Μουρτζούκου: «Πίστευα ότι κάτι έχει κάνει στην αδερφή της»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις