Διεθνείς διαγωνισμούς για την πρόσληψη ανεξάρτητου εκτιμητή για την απιτίμηση της ΤραινΟΣΕ και την Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ), γνωστότερη ως Rosco, προκήρυξε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).
Οι εκτιμητές θα κληθούν να πραγματοποιήσουν ανεξάρτητη σποτίμηση τόσο της ΤραινΟΣΕ όσο και της Rosco, σε συνεργασία με τους συμβούλους τους ΤΑΙΠΕΔ, στο πλαίσιο της ιδιωτικοποίησης των δύο εταιρειών.
Η προθεσμία για την παράδοση της έκθεσης αποτίμησης θα είναι πέντε εβδομάδες από την υπογραφή της σύμβασης κατά μέγιστον, ενώ ο προϋπολογισμός για κάθε διαγωνισμό είναι 90.000 ευρώ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν εξειδικευμένες εταιρίες με εμπειρία στα logistics και τις μεταφορές σε ό,τι αφορά την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τις υποδομές και την συντήρηση σε ό,τι αφορά την ΕΕΣΣΤΥ. Μεταξύ άλλων, θα πρέπει επίσης, να έχουν προηγούμενη σχετική εμπειρία τα τελευταία πέντε χρόνια. Η προθεσμία κατάθεσης προσφοράς είναι η 17η Νοεμβρίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Το γιεν βρίσκεται κοντά στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 40 ετών
- Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες συνομιλίες ΗΠΑ – Ιράν στην Ελβετία
- Ανοδος ρεκόρ για τις μετοχές στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα
- Υποχωρούν οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου μετά τη συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Τι αναφέρει η Έκθεση Αξιολόγησης Κινδύνων της EBA για ευρωπαϊκές και ελληνικές τράπεζες
- Ακύρωσε τη μετάβαση του ο Τζέι Ντι Βανς στην Ελβετία για τη συμφωνία με το Ιράν
- Περισσότερο επικοινωνία παρά ουσία το ‘’Posokanei’’ σύμφωνα με φορείς της αγοράς, δε λύνει το πρόβλημα της ακρίβειας
- Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο στον απόηχο της υπογραφής της συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








