Η Ioniki (Ιωνική Σφολιάτα Α.Ε.) έλαβε συνολικά πέντε διακρίσεις στα φετινά Bakery and Pastry Awards
Στο επίκεντρο βρέθηκαν δύο προϊόντα που κατέκτησαν την πρώτη θέση με GOLD βραβεία: Η Χωριάτικη Πίτα με Σπανάκι & Φέτα ΠΟΠ 4τμχ 1200g και το Μπουρέκι με Φέτα Ηπείρου και Μέλι Θάσου 100g.
Ακολουθούν η Χειροποίητη Μπουγάτσα Θεσ/νίκης με Κρέμα από φρέσκο Γάλα 1340g και το Pizzarto με Scrambled Ομελέτα, Κίτρινα Τυριά, Λουκάνικο & Πατάτες 315g, που διεκδίκησαν SILVER βραβεία για την εξαιρετική τους ποιότητα. Επίσης το Pizzarto με Scrambled Ομελέτα, Κίτρινα Τυριά & Bacon 260g, το οποίο αναδείχθηκε με BRONZE βραβείο, επιβεβαιώνοντας την υψηλή διατροφική αξία και τη διαδικασία παραγωγής του.
Η Ioniki συνεχίζει, θέτοντας νέους στόχους με φρέσκιες ιδέες και καινοτόμα προϊόντα, επενδύοντας στην έρευνα και την ανάπτυξη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματιστήριο: Με +0,95% και τραπεζικό άλμα, πάνω από τις 2.075 μονάδες – Στο +2,21% η εβδομάδα
- Παπασταύρου: Ο κάθετος διάδρομος φυσικού αερίου είναι η νέα ενεργειακή ραχοκοκαλιά της Ευρώπης
- Wall Street: Διευρύνουν τα ρεκόρ οι δείκτες κόντρα στο shutdown
- ΕΡΓΑΝΗ: Αύξηση στις δηλωθείσες υπερωρίες κατά 1,8 εκατ. ώρες σε σχέση με πέρυσι
- Lidl Ελλάς: Νέες μόνιμες μειώσεις τιμών σε 60 επιπλέον προϊόντα
- Τζεφ Μπέζος: Η Τεχνητή Νοημοσύνη βρίσκεται σε μια «βιομηχανική φούσκα»
- Κώτσηρας: «Η Ελλάδα εγκαταλείπει οριστικά το μοντέλο υπερφορολόγησης»
- Συνάντηση Πιερρακάκη – Κεφαλογιάννη για την τουριστική εκπαίδευση
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις