Πρόκειται για 9.544.087 νέες μετά ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας 1 ευρώ εκάστης
Η «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ΑΕ» ανακοίνωσε ότι στις 15.05.2025 το Χρηματιστήριο Αθηνών ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών των 9.544.087 νέων κοινών μετά ψήφου ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, ονομαστικής αξίας 1,00 ευρώ εκάστης (οι «Νέες Μετοχές»), που εκδόθηκαν στο πλαίσιο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, μέχρι ποσού €13.500.000, με δυνατότητα μερικής κάλυψης σύμφωνα με το άρθρο 28 του Ν. 4548/2018, μέσω επανεπένδυσης μέρους του μερίσματος της οικονομικής χρήσης 2024.
Στις 16.05.2025 αναμένεται να αρχίσει η διαπραγμάτευση των Νέων Μετοχών στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Οι Νέες Μετοχές, κατά την ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης, θα είναι πιστωμένες στις μερίδες και στους λογαριασμούς αξιογράφων των δικαιούχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.).
Για την εισαγωγή των Νέων Μετοχών προς διαπραγμάτευση η Εταιρεία έχει δημοσιεύσει έγγραφο με τις πληροφορίες του άρθρου 1.5(ζ) του Κανονισμού (EE) 2017/1129 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 14ης Ιουνίου 2017, με βάση το οποίο δεν απαιτείται η δημοσίευση ενημερωτικού δελτίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κατεπείγουσα έρευνα για τους ιατροδικαστές της Πάτρας μετά τη σωρεία θανάτων βρεφών
- Κομισιόν: Είμαστε ενήμεροι για την τρίμηνη αναστολή εξέτασης ασύλου στην Ελλάδα
- Μητσοτάκης: Η Ελλάδα έχει δεσμευτεί να στηρίξει την Ουκρανία
- Ξενοδόχοι κατά αναπτυξιακού νόμου για γεωγραφικούς περιορισμούς στις επενδύσεις
- ΕΕ: Δίνει 2,3 δισ. ευρώ για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας
- Πυρά Βενιζέλου για τα μέτρα στο μεταναστευτικό: Εφαρμόζουν νόμο «περί κατάστασης πολιορκίας»
- ΑΑΔΕ: Ψηφιακά η απόδοση ΑΦΜ σε ανηλίκους άνω των 12 ετών, χωρίς ταυτότητα
- “Φεγγάρι του Κόκκινου Ελαφιού”: Απόψε 10/07 η εντυπωσιακή πανσέληνος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις