Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,19% στις 23.487 μονάδες
Ανεβαίνουν στο άνοιγμα οι ευρωαγορές με την πολεμική σύγκρουση στη Μέση Ανατολή να εντείνεται, στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να πιέζει για ευρύτερη παρουσία της Δύση στο Στενό του Ορμούζ και τις τιμές του πετρελαίου να παραμένουν ψηλά.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX ανεβαίνει 0,19% στις 23.487 μονάδες, στο Λονδίνο ο FTSE100 κερδίζει 0,48% στις 10.311 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC ενισχύεται 0,21% στις 7.928 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει άνοδο 0,23% στις 44.410 μονάδες και στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κερδίζει 0,33% στις 17.111 μονάδες.
Η στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν παραμένει το κύριο θέμα ενδιαφέροντος για τις διεθνείς αγορές.
Οι τιμές του πετρελαίου μπρεντ καταγράφουν άνοδο 2,84% στις 10,15 ώρα Ελλάδας, ξεπερνώντας και πάλι τα 104 δολάρια ανά βαρέλι καθώς ο Λευκός Οίκος εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικών επιθέσεων εναντίον βασικών εγκαταστάσεων εξαγωγής πετρελαίου του Ιράν στο νησί Χαργκ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πικρή γεύση για την ευρωπαϊκή μπίρα, γιατί ξεχωρίζει η Ελλάδα
- DOTSOFT Α.Ε. - Οικονομική κατάσταση DOTSOFT Α.Ε. (2026,Εξαμηνιαία,Ενοποιημένη)
- Berkshire Hathaway: Σε υψηλό 15 μηνών η μετοχή μετά τις κινήσεις Άμπελ και τα ισχυρά κέρδη
- Σπίρτζης για Αρειο Πάγο και υποκλοπές: Παρακμή και συγκάλυψη
- ΗΠΑ: Κάτω από τα 300 εκατ. βαρέλια τα στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου – Χαμηλό 43 ετών
- Ευρωαγορές: Μικτά πρόσημα, σε επίπεδα ρεκόρ ο Stoxx 600 – Πετρέλαιο και Ορμούζ στο επίκεντρο
- Κολομβία: Τουλάχιστον 52 νεκροί από ισχυρό σεισμό 7,4 Ρίχτερ – Κατέρρευσαν κτίρια, εγκλωβισμένοι στα ερείπια
- Σε εξέλιξη πυρκαγιά στο Κοκκινόχωμα Καβάλας – Μήνυμα από το 112
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







