Ελλάδα

Δίκη στη Λάρισα για την εξαφάνιση του βιντεοληπτικού υλικού των Τεμπών

Financialreport.gr

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης.

Συνήγορος οικογενειών θυμάτων των Τεμπών, η πρόεδρος του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου

Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας έχει προγραμματιστεί η δίκη που αφορά στην υπεξαγωγή και εξαφάνιση του βιντεοληπτικού υλικού που απεικονίζει τη φόρτωση της εμπορικής αμαξοστοιχίας που ενεπλάκη στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών στις 28 Φεβρουαρίου 2023. Στη δίκη θα παρευρεθεί ως συνήγορος οικογενειών θυμάτων η πρόεδρος του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Το γραφείο Τύπου του κόμματος σημειώνει ότι η κ. Κωνσταντοπούλου, «ως συνήγορος οικογενειών θυμάτων, θα παραστεί στη δικαστική αίθουσα, προκειμένου να αναδειχθεί ποιοι και γιατί απέκρυψαν, παρακράτησαν, υπεξήγαγαν ή κατέστρεψαν τα βίντεο της φόρτωσης της εμπορικής αμαξοστοιχίας, υλικό που μέχρι σήμερα δεν έχει κατατεθεί σε καμία αρχή» και ότι «στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθούν:

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ, κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε υπεξαγωγή εγγράφων και απείθεια κατ’ εξακολούθηση, ο πρώην Πρόεδρος του ΟΣΕ, για ηθική αυτουργία σε υπεξαγωγή εγγράφων, στέλεχος της Interstar, για υπεξαγωγή εγγράφων και απείθεια κατ’ εξακολούθηση».

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu