Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν την περίοδο από 14 έως 16 Οκτωβρίου 2024
Εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 16.959 τεμάχια απομιμητικών προϊόντων και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 153.000 ευρώ κατά την διάρκεια ελέγχων της Διυπηρεασιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ), στις Περιφέρειες Θεσσαλίας και Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν την περίοδο από 14 έως 16 Οκτωβρίου 2024, σε συνέχεια των ελέγχων που διενήργησε η υπηρεσία το προηγούμενο διάστημα και μετά από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή της ΕΛ.ΑΣ και της Ελεγκτικής Υπηρεσίας Τελωνείων (ΕΛΥΤ) Θεσσαλονίκης.
Όπως σημειώνουν στελέχη της ΔΙΜΕΑ στο ΑΠΕ -ΜΠΕ, οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΔΝΤ: Κατεβάζει τον πήχη της ελληνικής ανάπτυξης στο 1,8% για το 2026 – «Καμπανάκι» για Ταμείο Ανάκαμψης
- Βετεράνοι αναλυτές της αγοράς επιμένουν: Ο χρυσός θα φτάσει στα 10.000 δολάρια
- Φήμες για εξαγορά της Jefferies από την ιαπωνική SMFG
- Δίκη Τεμπών: Εκτός πραγματικότητας, ως συνήθως, ο Άρειος Πάγος τα βρίσκει όλα τέλεια στη δίκη και «κουνάει το δάχτυλο»
- Eπιστρέφει για τέταρτη χρονιά το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ
- Ανακλήθηκε διαφήμιση της Καραμολέγκος με απαξιωτικές εκφράσεις για το ψωμί
- Τρία νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα αφθώδους πυρετού σε ζώα στη Λέσβο
- Διαγραφή των Μετοχών της εταιρείας “ΑΚΡΙΤΑΣ Α.Ε.”
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








