Εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 18.713 τεμάχια
Πρόστιμα συνολικού ύψους 98.000 ευρώ επιβλήθηκαν από στελέχη της ΔΙΜΕΑ μετά από τους ελέγχους που πραγματοποίησαν, τις προηγούμενες ημέρες, στην Κρήτη, κατά τη διάρκεια των οποίων εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 18.713 τεμάχια απομιμητικών προϊόντων.
Πιο αναλυτικά, όπως ανακοινώθηκε, στελέχη της Διυπηρεασιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.), του υπουργείου Ανάπτυξης διενήργησαν έλεγχο στην Περιφέρεια Κρήτης, 7 με 9 Μαΐου, σε συνέχεια ελέγχων που πραγματοποίησε η υπηρεσία το προηγούμενο διάστημα και μετά από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών.
Εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 18.713 τεμάχια απομιμητικών προϊόντων και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 98.000 ευρώ, ενώ για τους παραβάτες της κείμενης νομοθεσίας περί εμπορικών σημάτων τηρήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θρίαμβος της Εθνικής Ελλάδος, έγραψε ιστορία κερδίζοντας 0-1 τη Γερμανία
- Πολιτική θύελλα για την κυβερνητική αφωνία από τις αποκαλύψεις της Wall Street Journal για Γκίλφοϊλ, Μαραφάτσο, AKTOR
- «Μας πήρε 12 χρόνια»: Η ιστορία πίσω από το πρώτο ιδιωτικό αεροδρόμιο της Ελλάδας
- Οι Κινέζοι αλλάζουν τον χάρτη της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας
- Ένας από τους «πατέρες» της τεχνητής νοημοσύνης προειδοποιεί για AI που εξαπατούν
- Πόσο κοστίζει ένα μωρό στην Ευρώπη: Οι πιο ακριβές χώρες, τι γίνεται στην Ελλάδα
- Νέα ηλεκτρονική «παγίδα» για τους οδηγούς: Πότε πέφτει 400άρι
- Η «παγίδα» στους λογαριασμούς αποταμίευσης και η αλλαγή που συμφέρει στη Βρετανία
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








