Την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022 θα διενεργηθεί Δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου, σε άυλη μορφή, ποσού 625 εκατομμυρίων ευρώ, λήξεως 24 Φεβρουαρίου 2023.
Η ημερομηνία διακανονισμού (settlement) θα είναι η Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 (Τ+2).
Η δημοπρασία θα γίνει με ανταγωνιστικές προσφορές από τους Βασικούς Διαπραγματευτές Αγοράς στην Η.Δ.Α.Τ., σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται από τον Κανονισμό Λειτουργίας τους.
Επίσης, βάσει του Κανονισμού των Βασικών Διαπραγματευτών παρέχεται η δυνατότητα υποβολής μη ανταγωνιστικών προσφορών, τόσο κατά την ημέρα διεξαγωγής της δημοπρασίας, όσο και κατά το χρονικό διάστημα της μίας (1) εργάσιμης ημέρας μετά το τέλος αυτής, και μέχρι ώρας 12.00 μ.μ. Οι μη ανταγωνιστικές προσφορές θα ικανοποιηθούν στην τιμή της τελευταίας προσφοράς που γίνεται δεκτή στη δημοπρασία (cut-off price) μέχρι συνολικού ύψους 30% επί του δημοπρατούμενου ποσού για κάθε μία από τις παραπάνω δύο περιπτώσεις.
Για τα έντοκα γραμμάτια δε θα δοθεί καμία προμήθεια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στην CrediaBank το 70% της Παντελάκης Χρηματιστηριακής
- Όμιλος ΔΕΗ: Δωρεά 90 οχημάτων στην Άμεση Δράση Αττικής
- Skoda Epiq: Το νέο ηλεκτρικό SUV crossover κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στη Ζυρίχη
- YALCO - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- «Σπίτι μου ΙΙ»: Παράταση έως 31 Αυγούστου για εγκεκριμένα δάνεια που δεν θα συμβασιοποιηθούν έως 2 Ιουνίου
- CrediaBank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία - Η CrediaBank υπογράφει σύμβαση μεταβίβασης μετοχών με τους μετόχους της Παντελάκης Α.Ε.Π.Ε.Υ. για την απόκτηση πλειοψηφικού ποσοστού στην ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.
- Νέο Χωροταξικό για τον Τουρισμό: Στα 8 έως 12 στρέμματα για δόμηση εκτός σχεδίου – Μπαίνει πλαφόν στις κλίνες
- ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ Α.Ε.Β.Ε. - ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Δ.Σ., ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Η ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘ. ΣΤΕΛΕΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








