Ποιοι εξαιρούνται από τη διαδικασία
Ο Δήμος Αθηναίων δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, να παραλάβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους από τις 16 Απριλίου 2025, οι οποίες είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, προκειμένου να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους για το Πάσχα.
Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 9:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ.
Δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑμεΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές αρχές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χαμηλή συμμετοχή στο πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας ”Απόλλων”
- Επιδότηση έως 95% για ανακαινίσεις σπιτιών μετά την ανακατανομή 2,13 δισ. ευρώ στο ΕΣΠΑ
- Υπερταμείο: Δε συμμετέχει στην αύξηση της Crediabank και συμμετοχή του υποχωρεί περαιτέρω…
- Κυλινδρόμυλοι Σαραντόπουλος: “Πράσινο φως” για την πώληση ακινήτου στον Πειραιά 1,3 εκατ. ευρώ
- Fedex Express Greece: Ελαφρα αύξηση τζίρου, πίεση στα κέρδη για τη χρήση μέχρι τον Μάιο του 2025
- Premia Properties: Σήμερα το εύρος απόδοσης για τη δημόσια προσφορά ομολογιών που ξεκινάει Τρίτη 31/3
- ΕΣΕ: Επάρκεια προιόντων με τιμές προ Μεσανατολικής κρίσης από τα σούπερ μάρκετ για το Πάσχα
- Ντέρμπι γοήτρου ΠΑΟ Aktor-Ολυμπιακός στο Telekom Center Athens για την Basket League (19:00)
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








