Η αρχική περίοδος αποδοχής διαρκεί έως τις 21 Αυγούστου 2026, με στόχο η AUSTRIACARD να καταστεί ενοποιημένη θυγατρική της ιαπωνικής Dai Nippon Printing
Την έναρξη της δημόσιας πρότασης για την απόκτηση του συνόλου των κοινών μετοχών της AUSTRIACARD HOLDINGS AG ανακοίνωσε η Dai Nippon Printing Co., Ltd. Η προσφερόμενη τιμή ανέρχεται σε 10 ευρώ ανά κοινή μετοχή, συμπεριλαμβανομένου μερίσματος.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ιαπωνικής εταιρείας, το πληροφοριακό δελτίο της δημόσιας πρότασης δημοσιεύθηκε στις 12 Ιουνίου 2026, ώρα Βιέννης, ενώ η αρχική περίοδος αποδοχής ορίστηκε σε δέκα εβδομάδες, από τις 12 Ιουνίου έως τις 21 Αυγούστου 2026.
Η DNP αναμένει ότι ο διακανονισμός της δημόσιας πρότασης θα ολοκληρωθεί στο δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού της έτους που λήγει τον Μάρτιο του 2027, δηλαδή έως τον Σεπτέμβριο του 2026.
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η AUSTRIACARD αναμένεται να καταστεί ενοποιημένη θυγατρική της DNP.
Η συναλλαγή εξακολουθεί να τελεί υπό την αίρεση λήψης των απαιτούμενων κανονιστικών εγκρίσεων, μεταξύ άλλων βάσει των κανόνων για τις άμεσες ξένες επενδύσεις και της νομοθεσίας περί ανταγωνισμού.
Ως εκ τούτου, το χρονοδιάγραμμα μπορεί να μεταβληθεί ανάλογα με τον χρόνο χορήγησης των σχετικών εγκρίσεων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μάχη με τις φλόγες και τον χρόνο σε Γαλλία και Ισπανία
- Rheinmetall: Άλμα 70% στα έσοδα και κέρδη πάνω από τις προβλέψεις στο β’ τρίμηνο
- Στο “κόκκινο” μισή η Ελλάδα την Πέμπτη με πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς
- Η Gucci «απογειώνει» την Kering: Ράλι 12% μετά την αναπάντεχη αντοχή των πωλήσεων
- Παπασταύρου: “Αναγκαία η μεταρρύθμιση για ασφαλές και ποιοτικό νερό για όλους”
- Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά στον Άγιο Δημήτριο Μεσσηνίας
- Οι Χούθι εξετάζουν επιβολή τελών στα πλοία που διαπλέουν την Ερυθρά Θάλασσα, με εξαίρεση τα κινεζικά
- ΟΔΔΗΧ: Στο 2,22% το επιτόκιο για τα τρίμηνα έντοκα γραμμάτια
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







