Με εγγύηση 1.000 ευρώ, ενώ απαγορεύτηκε είσοδός τους στην Ελλάδα για παρακολούθηση αθλητικών αγώνων - Εντός της ημέρας, η απόφαση και για άλλες αποφυλακίσεις
Αποφυλακίζονται με περιοριστικούς όρους 20 Κροάτες χούλιγκαν, που συμμετείχαν στα επεισόδια της Ν. Φιλαδέλφειας, όπου και δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσούρης, με διάταξη του ανακριτή. Οι όροι που τους επιβλήθηκαν είναι απαγόρευση εισόδου στη χώρα μας για παρακολούθηση αθλητικών αγώνων και η καταβολή εγγύησης 1.000 ευρώ.
Οι κατηγορούμενοι το προηγούμενο διάστημα είχαν υποβάλει στους τρεις ανακριτές αιτήσεις αποφυλάκισης και μετά το πέρας των συμπληρωματικών απολογιών τους ανέμεναν την γνωμοδότηση του εισαγγελέα και την απόφαση των ανακριτών, για το αν θα γίνει δεκτό το αίτημά τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας, αναμένεται απόφαση και για άλλες αποφυλακίσεις. Σχεδόν το σύνολο των Κροατών χούλιγκαν έχουν υποβάλλει αίτημα αποφυλάκισης.
Οι πρώτοι 20 αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι εντός της ημέρας από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου είχαν μεταχθεί για τις απολογίες τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Φωκίδα: Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν οι ορειβάτες που αγνοούνταν στα Βαρδούσια
- Συνελήφθη ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία της στο Κολωνάκι
- Voucher Κατάρτισης ΔΥΠΑ: Αμοιβή έως 1500 ευρώ και δωρεάν διεθνής πιστοποίηση για εργαζόμενους και ανέργους
- Σέρρες: Εντοπίστηκε εξάρτημα αυτοκινήτου στις έρευνες για τον διοικητή της Πυροσβεστικής
- Ραντεβού Ζελένσκι με Τραμπ στο Μαρ – α – Λάγκο το Σαββατοκύριακο
- Wall Street: Προς εβδομαδιαία κέρδη και Santa Claus rally
- Σιγκαπούρη: Στέλεχος της Bank of America κατηγορείται για χρήση ναρκωτικών σε πάρτι
- Δένδιας σε Τουρκία: Η Ελλάδα ουδένα απειλεί, αλλά είναι αποφασισμένη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








