Ενστάσεις, με τα τυχόν δικαιολογητικά συνημμένα, μπορούν να υποβληθούν από την Τρίτη 15/10/2024 έως και την Παρασκευή 18/10/2024
Αναρτήθηκαν σήμερα, Τρίτη 15 Οκτωβρίου, στην ιστοσελίδα της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) και στο voucher.gov.gr τα Μητρώα των Παρόχων Κατάρτισης (ΚΕ.Δι.Βι.Μ. των ΑΕΙ και αδειοδοτημένων Κ.Δ.Β.Μ.) και Παρόχων Πιστοποίησης (Ανεξάρτητοι Φορείς Πιστοποίησης και Φορείς Διεξαγωγής Εξετάσεων) της ΔΥΠΑ που θα συμμετέχουν στο νέο πρόγραμμα ΣΕΚ της ΔΥΠΑ, για αναβάθμιση πράσινων δεξιοτήτων 75.000 εργαζομένων, στο πλαίσιο του έργου «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης εργαζομένων σε όλους τους κλάδους της οικονομίας με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες» (MIS 5174739) της Δράσης 16913 του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0” με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGeneration EU.
Στους ανωτέρω συνδέσμους, έχει αναρτηθεί επίσης και η λίστα των Απορριφθέντων Παρόχων Κατάρτισης, (αδειοδοτημένων Κ.Δ.Β.Μ.). Οι Πάροχοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους λόγους της απόρριψής τους, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΠΣ voucher.
Αιτιολογημένες ενστάσεις, με τα τυχόν δικαιολογητικά συνημμένα, μπορούν να υποβληθούν από την Τρίτη 15/10/2024 έως και την Παρασκευή 18/10/2024 και ώρα 23:59, αποκλειστικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα voucher.gov.gr.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σε ΚΑΡΜΕΤ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ μετονομάστηκε η «Καράτζη Ανανεώσιμες» μετά το συνεταιρισμό με Metlen
- Αλλη μία νέα εταιρεία από τον όμιλο Aktor για αποθήκευση ενέργειας
- Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: «Το τέλος των 3 ευρώ δεν σταματά τη λαίλαπα των ασιατικών πλατφορμών»
- Aktor: Σε ιδιώτες επενδυτές το 53,6% των ομολογιών – Στο 4,70% η τελική απόδοση
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με κέρδη και το βλέμμα σε ΕΚΤ και BoE
- Jumbo: Έναρξη διαδικασιών απορρόφησης της θυγατρικής «HERALD GREECE 2»
- Ideal: Στις 12 Ιανουαρίου η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου 0,15 ευρώ ανά μετοχή
- Δήμας: «Το τμήμα Κίσσαμος – Χανιά εντάσσεται στη σύμβαση παραχώρησης του ΒΟΑΚ»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








