Είναι ενθαρρυντικό ότι η Ελλάδα ανακάμπτει και βρίσκεται στο τέλος του Προγράμματος, επισήμανε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) Σούμα Τσακραμπάρτι, στη συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννη Δραγασάκη, στο πλαίσιο του 11ου περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε η καλή συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και την EBRD και οι δύο πλευρές συζήτησαν πώς μπορεί να γίνει αυτή πιο αποδοτική, όπως και για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για την περίοδο μετά την έξοδο από τα μνημόνια.
Ο κ. Τσακραμπάρτι έδειξε ενδιαφέρον για το περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο Κ. Μακεδονίας, καθώς η EBRD χρηματοδοτεί περιφερειακές επενδύσεις. Ο κ. Δραγασάκης ανέβασε φωτογραφία από τη συνάντηση με τον πρόεδρο της EBRD στο twitter.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις