Τα τελευταία χρόνια υπήρξε σύμβουλος στρατηγικής της εταιρείας CICICOM
Απεβίωσε χθες μετά από πολύμηνη ασθένεια ο Κωνσταντίνος N. Αλούπης, πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των αμερικανικών πολυεθνικών εταιρειών στην Ελλάδα Motorola Hellas S.Α., Digital (DEC/HP) και τ. μέλος του Δ.Σ. του Ελληνο- Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.
Ο εκλιπών υπήρξε ανώτατο στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας στις Η.Π.Α., στην Ιταλία, Ελβετία και Ελλάδα στους τομείς της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών και της ενέργειας. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε σύμβουλος στρατηγικής της εταιρείας CICICOM.
Ο Κωνσταντίνος Αλούπης σπούδασε στις Η.Π.Α. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Μηχανικός Υπολογιστών και Διοίκηση Επιχειρήσεων στα Πανεπιστήμια New Hampshire, Connecticut και Harvard και δίδαξε στο Πανεπιστήμιο του Connecticut. Δεινός λάτρης της ιστιοπλοΐας, το 1995 έκανε ως κυβερνήτης ενός ιστιοφόρου σκάφους 14 μέτρων τον διάπλου του Ατλαντικού ξεκινώντας από τη Βοστώνη με τελικό προορισμό τον Πειραιά.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη, 17 Ιουνίου 2025, ώρα 11:00 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αττικής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ρωσία: Η αποστολή Tomahawk στην Ουκρανία δεν θα βοηθήσει στον τερματισμό του πολέμου
- Κάρνεϊ: Σημείο καμπής συνομιλίες με τον πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ για τις σχέσεις Καναδά – Κίνας
- Τουρκία: Αυξήθηκε ο πληθωρισμός στην Κωνσταντινούπολη τον Οκτώβριο
- Βόρεια Μακεδονία: Την Κυριακή, 2/11 ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών
- Ιταλία: Πιθανή αύξηση της φορολογίας στις κατοικίες βραχυχρόνιας μίσθωσης
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα 1/11 η νέα Αμερικανίδα πρέσβης
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 7 Νοεμβρίου
- Γεωργιάδης: Αφορολόγητες οι αποζημιώσεις για τους πληγέντες στο Μάτι
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








