Ποια ήταν η δήλωση του Πρωθυπουργού
Απάντηση στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την τιμή της φέτας εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «μας πήρε λίγη ώρα να συνειδητοποιήσουμε τι εννοούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζοντας πως η φέτα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα κοστίζει 6,28 ευρώ».
Και συνεχίζει: «Αρχικά ψάξαμε μήπως βρούμε τη συγκεκριμένη φέτα που πωλείται σε, οφείλουμε να ομολογήσουμε, αυτή την πολύ καλή τιμή. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Τελικά όμως μάλλον κατανοήσαμε τι εννοούσε. Όπως ο Κώστας Σκρέκας ενημέρωσε τους καταναλωτές το Πάσχα πως η λύση για πιο φθηνό αρνί είναι το μικρότερο αρνί, προφανώς και ο κ. Μητσοτάκης εννοούσε πως η λύση για πιο φθηνή φέτα είναι λιγότερη φέτα. Γιατί όντως το μισό κιλό το βρήκαμε σε αυτή την εξαιρετική τιμή».
Η δήλωση Μητσοτάκη
«Σταματήστε να λέτε ανερυθρίαστα ψέματα και για τις συγκρίσεις των τιμών. Γιατί άκουσα τον αρχηγό σας να μας λέει πόσο κάνει η φέτα. Ότι η φέτα -λέει- στην Ελλάδα είναι ακριβότερη…» είπε στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Λοιπόν, η φέτα στην Ελλάδα -σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία- κοστίζει 6,28 ευρώ. Στο Ηνωμένο Βασίλειο 8,98 ευρώ, στην Ισπανία 8,68 ευρώ, στην Πορτογαλία 10,63 ευρώ».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΒΙΟΤΕΡ: Στο Πρωτοδικείο η νέα συμφωνία εξυγίανσης
- Exxon: Πετρελαϊκός γίγαντας 80 δισ. δολαρίων βάζει τέλος στον πόλεμο με το Καζακστάν
- Ανθεκτική η αγορά εργασίας στις ΗΠΑ – Επιτάχυνση της παραγωγικότητας στο β΄ τρίμηνο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη και νέο ενδοσυνεδριακό ρεκόρ για τον Stoxx 600
- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Στρατηγικός ρόλος στο Great Sea Interconnector μέσω του ΑΔΜΗΕ
- CrediaBank: Στα 23 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 368%
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








