Ακολουθούν Νικόλας Φαραντούρης 5,51% και Απόστολος Γκλέτσος 2,05%
Διευρύνεται το προβάδισμα του Σωκράτη Φάμελλου στην διεκδίκηση της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ έναντι του Παύλου Πολάκη.
Με την ενσωμάτωση να βρίσκεται στο 42% , ο Σωκράτης Φάμελλος προηγείται με 49,76% και ακολουθούν ο Παύλος Πολάκης με 42,67%, ο Νικόλας Φαραντούρης με 5,51% και ο Απόστολος Γκλέτσος με 2,05%.
Ο αριθμός των ψηφισάντων σε επικράτεια και εξωτερικό στις εσωκομματικές εκλογές ανήλθε σε 70.152 εκ των οποίων περί τις 11.000 αφορούν νέες εγγραφές.
Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ που βγαίνουν στις τηλεοράσεις δηλώνουν καταευχαριστημένοι για τον αριθμό των πολιτών που ψήφισαν παρά το ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική αφού ψήφισαν λιγότεροι από αυτούς που είχαν ψηφίσει στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.
Στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές στον πρώτο γύρο, όταν οι ψηφοφόροι είχαν βγάλει πρώτο τον Στέφανο Κασσελάκη (45,47%) και δεύτερη την Εφη Αχτσιόγλου (36,21%) είχαν ψηφίσει 146.645 πολίτες. Στο δεύτερο γύρο των ίδιων εκλογών όταν κέρδισε ο Κασσελάκης είχαν ψηφίσει περίπου 135.000 πολίτες.
Πως είναι ευχαριστημένοι με λιγότερους από τους μισούς, ίσως είναι ένα κατάλοιπο του παρελθόντος, καθώς είναι αποδεδειγμένο ότι οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κατανοήσουν την πραγματικότητα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νετανιάχου: Καλεί του Ιρανούς να εγκαταλείψουν την Τεχεράνη
- Γαλλία: Έκλεισε τα περίπτερα ισραηλινών αμυντικών εταιρειών στο Σαλόνι Αεροναυπηγικής του Μπουρζέ
- Spitogatos – αποδόσεις ακινήτων: Οι υψηλότερες της Αθήνας σε Πατησίων και Αχαρνών
- Ιστορική στιγμή για τη MAN η έναρξη παραγωγής ηλεκτρικών φορτηγών
- Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος N. Αλούπης, πρώην CEO της Motorola Hellas
- Πούτιν με Ερντογάν: Η σύρραξη Ισραήλ – Ιράν πρέπει να τερματιστεί άμεσα
- United Media: Πήρε έγκριση από την Κομισιόν για την εξαγορά του 50% του Alpha TV
- Ιμάμογλου: Ποινή φυλάκισης 7 ετών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ζητά ο εισαγγελέας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις