Ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης με την Orilina Properties - Η κατασκευή θα γίνει εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου του Ελληνικού
Η ΕΚΤΕΡ Α.Ε. ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης με την Orilina Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. για την κατασκευή του φέροντος οργανισμού του Yacht Club στη Μαρίνα του Αγίου Κοσμά, εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου του Ελληνικού. Το Yacht Club είναι κτίριο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και κέντρου διασκέδασης, τριών ορόφων, με δύο υπόγειους ορόφους βοηθητικών και κυρίων χώρων.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε €3,53 εκατ. Με την προσθήκη του ανωτέρω έργου, το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των υπογεγραμμένων συμβάσεων της ΕΚΤΕΡ Α.Ε. ανέρχεται σήμερα σε €135,00 εκατ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κυψέλη: Από το Σάββατο η καταγραφή των ζημιών στα σπίτια
- ΑΑΔΕ: Ειδοποιήσεις σε 55.000 φορολογούμενους για αδήλωτα αναδρομικά του 2020
- Σύνοδος Κορυφής 16/10: Παζάρι για 70 δισ. στην Ουκρανία και τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό
- ExxonMobil: «Άλμα» 4,5 δισ. δολαρίων στα κέρδη διύλισης το γ΄τρίμηνο λόγω εκτίναξης των περιθωρίων
- Καμπανάκι Μακρόν στην ΕΕ: «Κλείστε τον προϋπολογισμό τώρα, πριν οι εκλογές του 2027 μπλοκάρουν τη συμφωνία»
- Jumbo: Πάνω από το 5% αύξησε τη συμμετοχή της η FMR LLC
- ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤOΧΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








