Ελλάδα

Ελευσίνα: Εξελίξεις στην επίθεση κατά 32χρονου – Παραδόθηκε και ο 18χρονος

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

Οι αστυνομικοί διερευνούν και το ενδεχόμενο πολιτικών κινήτρων, μετά την κατάθεση του θύματος

Στις αστυνομικές αρχές παραδόθηκε και ο 18χρονος που αναζητούνταν για την αιματηρή επίθεση σε βάρος 32χρονου στην Ελευσίνα.

Πλέον, και οι δύο βρίσκονται στη διάθεση της ΕΛΑΣ.

Είχε προηγηθεί, το βράδυ της Παρασκευής (9/10), η παράδοση του 22χρονου συγκατηγορουμένου του, παρουσία του δικηγόρου του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, όπου ο 32χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στον μηρό από μαχαίρι.

Τι υποστήριξε ο 22χρονος

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 22χρονος ισχυρίστηκε ότι ο 32χρονος επιτέθηκε πρώτος, με τις αρχές να εξετάζουν την εκδοχή του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Κατά την έρευνα στο σπίτι του εντοπίστηκαν δύο στιλέτα, μία σιδερογροθιά, μία αντιασφυξιογόνα μάσκα και μία φωτοβολίδα.

Στο μικροσκόπιο τα κίνητρα

Οι αστυνομικοί διερευνούν και το ενδεχόμενο πολιτικών κινήτρων, καθώς ο 32χρονος κατέθεσε ότι οι δράστες τον συνέδεσαν λανθασμένα με τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών από παλαιότερη συμπλοκή ακροδεξιών και αντιφασιστών.

Ο τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για τη διαλεύκανση της επίθεσης.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu