Ελλάδα

Ελευθέριος Βενιζέλος: Ακυρώθηκαν οι πρωινές πτήσεις της Κυριακής προς Ισραήλ

Ισως πραγματοποιηθούν το απόγευμα

Ακυρώσεις πτήσεων για το Ισραήλ και την ευρύτερη περιοχή έχουν ήδη αποφασιστεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, στον απόηχο της ιρανικής επίθεσης με εκατοντάδες drones και πυραύλους στη διάρκεια της νύχτας. Το Ισραήλ άνοιξε σήμερα τον εναέριο χώρο του στις 07:30 το πρωί (τοπική ώρα), όπως ανακοίνωσε η αρχή αεροδρομίων της χώρας, ωστόσο οι πτήσεις από και προς το Τελ Αβίβ αναμένεται ότι θα επηρεαστούν, ενώ οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν θα πρέπει να ελέγξουν τους χρόνους των πτήσεών τους.

Από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος έχουν ακυρωθεί οι πρωινές πτήσεις για το Τελ Αβίβ, ενώ δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ενημέρωση για το πότε θα γίνουν οι πτήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ίσως το απόγευμα ενδεχομένως πραγματοποιηθούν κάποιες πτήσεις.

Η εικόνα από τον εναέριο χώρο του Ισραήλ είναι ενδεικτική καθώς τον παρακάμπτουν όλες οι πτήσεις, πολιτικές και εμπορικές αναπροσαρμόζοντας προσωρινά τις πορείες τους.

Η αεροπορική εταιρία Emirates Airlines ανακοίνωσε την ακύρωση και την τροποποίηση πτήσεων, όπως και η United Airlines, η Qantas Airways που τροποποιεί προσωρινά τις πτήσεις της μεταξύ του Περθ και του Λονδίνου.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu