Η βουλευτής Επικρατείς του ΣΥΡΙΖΑ ήταν από την ομάδα που στήριζε τον Στέφανο Κασσελάκη
Την απόφασή της να παραμείνει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος, Έλενα Ακρίτα.
Η τοποθέτησή της έχει ιδιαίτερη σημασία σε μία συγκυρία που στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο γίνονται ζυμώσεις για αποχωρήσεις, καθώς επίσης γιατί η κα Ακρίτα ήταν από την ομάδα που στήριζε τον Στέφανο Κασσελάκη.
Στη δήλωσή της αναφέρει: «Έχω επανειλημμένα τοποθετηθεί δημόσια κατά των ανεξαρτητοποιήσεων βουλευτών. Οι έδρες ανήκουν στο κόμμα. Παρά τις σοβαρές αντιρρήσεις μου για τον αντιδημοκρατικό τρόπο που λειτούργησαν τα όργανα του κόμματος, παραμένω επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Στήριξα τον τέως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη από την πρώτη στιγμή. Η εκτίμησή μου στο πρόσωπό του δεν αλλάζει. Του εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα.
Στην πολιτική μπήκα να προσφέρω. Η έδρα ποτέ δεν ήταν το δέλεαρ: είχα ήδη προσφέρει τη δική μου στον Στέφανο Κασσελάκη προκειμένου να εισέλθει στη Βουλή. Ο στόχος είναι -και παραμένει- η μαχητική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κατάρ: Εκκενώνονται οι εγκαταστάσεις LNG στο Ρας Λαφάν μετά τις απειλές Ιράν
- Προστασία πρώτης κατοικίας: Διαχωρισμός από την υπόλοιπη περιουσία με αντάλλαγμα τη ρευστοποίηση
- Σ. Αραβία: Έχει αποκαταστήσει το 50% των εξαγωγών πετρελαίου της μέσω παράκαμψης του Ορμούζ
- Τραμπ: Αίρει το νόμο για τις ναυτιλιακές μεταφορές στις ΗΠΑ προκειμένου να σταθεροποιήσει την αγορά πετρελαίου
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ- ΕΤΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΛΥΤΩΝ 2025
- BALLY'S INTRALOT Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- FT: Η Ρωσία στέλνει πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην Κούβα, αψηφώντας το εμπάργκο των ΗΠΑ
- COCA-COLA HBC AG - Notification of transactions by Persons Discharging Managerial Responsibilities (“PDMRs”)
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








