Η βουλευτής Επικρατείς του ΣΥΡΙΖΑ ήταν από την ομάδα που στήριζε τον Στέφανο Κασσελάκη
Την απόφασή της να παραμείνει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος, Έλενα Ακρίτα.
Η τοποθέτησή της έχει ιδιαίτερη σημασία σε μία συγκυρία που στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο γίνονται ζυμώσεις για αποχωρήσεις, καθώς επίσης γιατί η κα Ακρίτα ήταν από την ομάδα που στήριζε τον Στέφανο Κασσελάκη.
Στη δήλωσή της αναφέρει: «Έχω επανειλημμένα τοποθετηθεί δημόσια κατά των ανεξαρτητοποιήσεων βουλευτών. Οι έδρες ανήκουν στο κόμμα. Παρά τις σοβαρές αντιρρήσεις μου για τον αντιδημοκρατικό τρόπο που λειτούργησαν τα όργανα του κόμματος, παραμένω επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Στήριξα τον τέως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη από την πρώτη στιγμή. Η εκτίμησή μου στο πρόσωπό του δεν αλλάζει. Του εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα.
Στην πολιτική μπήκα να προσφέρω. Η έδρα ποτέ δεν ήταν το δέλεαρ: είχα ήδη προσφέρει τη δική μου στον Στέφανο Κασσελάκη προκειμένου να εισέλθει στη Βουλή. Ο στόχος είναι -και παραμένει- η μαχητική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο νους πίσω από την απόδοση: Η Βαλεντίνα Κόρδη για ηγεσία, κουλτούρα και AI
- Η Costco υπέβαλε αγωγή κατά κυβέρνησης ΗΠΑ για τους δασμούς του Τραμπ
- Οικογένειες θυμάτων στο Μάτι προς Τσίπρα: Μη χρησιμοποιείτε τη σφαγή στο Μάτι για προσωπικό ξέπλυμα
- Κριτική σε Valentino για διαφημίσεις τσαντών με τεχνητή νοημοσύνη
- Αγωγή της πόλης του Σαν Φρανσίσκο σε μεγάλες εταιρείες για υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα
- Shein και Temu υπό ασφυκτική πίεση και στις ΗΠΑ μετά την Ευρώπη
- ESM: Ενέκρινε την πρόωρη αποπληρωμή δανείων της Ελλάδας
- Bitcoin: Ράλι μετά το sell off – Στο +9% το ether
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








