Η διάκριση αφορά το καινοτόμο πρόγραμμα "ελίν up επιβράβευση"
Για μία ακόμη χρονιά, η ελίν βραβεύτηκε με το Gold Award στην κατηγορία “Best in Automotive & Mobility” στα φετινά Loyalty Awards, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς που αναγνωρίζουν την καινοτομία και την αριστεία στη διαχείριση της αγοραστικής εμπειρίας.
Η διάκριση αφορά το καινοτόμο πρόγραμμα «ελίν up επιβράβευση», το οποίο ξεχώρισε για τη λειτουργικότητα, την ευκολία χρήσης και τη δυνατότητα άμεσης επιβράβευσης των καταναλωτών μέσα από μία δυναμική mobile πλατφόρμα.
Η ελίν, έχει δημιουργήσει το «ελίν up επιβράβευση» ένα loyalty πρόγραμμα που συνδυάζει την επιβράβευση για κάθε αγορά και την mobile τεχνολογία, αναβαθμίζοντας την εμπειρία του χρήστη.
Μέσα από μία σύγχρονη, δυναμική και εύχρηστη εφαρμογή (app), οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα αγοράς καυσίμου απευθείας από το κινητό τους, είτε για τους ίδιους είτε για τρίτους, οπουδήποτε και εάν αυτοί βρίσκονται εντός Ελλάδος, κερδίζοντας συγχρόνως πόντους προς εξαργύρωση.
Μέσω της εφαρμογής, μεταξύ άλλων, ενημερώνονται για τους διαθέσιμους πόντους τους, πραγματοποιούν εξαργυρώσεις σε δώρα ή δωροεπιταγές και συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και κληρώσεις.
Η Αθηνά Αντύπα, Δ/ντρια Marketing, δήλωσε: «Η χρυσή αυτή βράβευση αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών μας να παρέχουμε προστιθέμενη αξία σε κάθε στάδιο της καταναλωτικής εμπειρίας.
Μέσα από το σύγχρονο πρόγραμμα, «ελίν up επιβράβευση», το οποίο ξεχώρισε ανάμεσα σε ένα πλήθος ανταγωνιστικών προγραμμάτων επιβράβευσης, βελτιστοποιούμε το ταξίδι του πελάτη, με ψηφιακά εργαλεία που απαντούν στις πραγματικές του ανάγκες – όπως κάνουμε σταθερά εδώ και πάνω από 70 χρόνια.»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΤτΕ: Αυξήθηκαν κατά 2,020 δισ. ευρώ τα δάνεια στις επιχειρήσεις τον Σεπτέμβριο, από 151 εκατ. ευρώ τον Αύγουστο
- ΗΠΑ: “Καταλήξαμε σε μια τελική συμφωνία για το TikTok”, δήλωσε ο Σκοτ Μπέσεντ
- Τουρκία: Ενταλμα σύλληψης για “πολιτική κατασκοπεία” εις βάρος του ήδη φυλακισμένου Ιμάμογλου
- Ανδρουλάκης: Ξανά στη Βουλή η ερώτηση για ακρίβεια και ιδιωτικό χρέος
- Πιερρακάκης: «Η Ελλάδα στηρίζει πλήρως τη Βουλγαρία με την ένταξή της στο ευρώ»
- Hλεκτρικός «Μοναστηράκι»: Σοβαρό πρόβλημα στατικότητας στον μεταλλικό σκελετό
- Πρώτη δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι για Τζάστιν Τριντό – Κέιτ Πέρι
- Εμπορικός Στόλος: Αύξηση 0,4% στη δύναμη του τον Αύγουστο 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








