Η διάκριση αφορά το καινοτόμο πρόγραμμα "ελίν up επιβράβευση"
Για μία ακόμη χρονιά, η ελίν βραβεύτηκε με το Gold Award στην κατηγορία “Best in Automotive & Mobility” στα φετινά Loyalty Awards, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς που αναγνωρίζουν την καινοτομία και την αριστεία στη διαχείριση της αγοραστικής εμπειρίας.
Η διάκριση αφορά το καινοτόμο πρόγραμμα «ελίν up επιβράβευση», το οποίο ξεχώρισε για τη λειτουργικότητα, την ευκολία χρήσης και τη δυνατότητα άμεσης επιβράβευσης των καταναλωτών μέσα από μία δυναμική mobile πλατφόρμα.
Η ελίν, έχει δημιουργήσει το «ελίν up επιβράβευση» ένα loyalty πρόγραμμα που συνδυάζει την επιβράβευση για κάθε αγορά και την mobile τεχνολογία, αναβαθμίζοντας την εμπειρία του χρήστη.
Μέσα από μία σύγχρονη, δυναμική και εύχρηστη εφαρμογή (app), οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα αγοράς καυσίμου απευθείας από το κινητό τους, είτε για τους ίδιους είτε για τρίτους, οπουδήποτε και εάν αυτοί βρίσκονται εντός Ελλάδος, κερδίζοντας συγχρόνως πόντους προς εξαργύρωση.
Μέσω της εφαρμογής, μεταξύ άλλων, ενημερώνονται για τους διαθέσιμους πόντους τους, πραγματοποιούν εξαργυρώσεις σε δώρα ή δωροεπιταγές και συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και κληρώσεις.
Η Αθηνά Αντύπα, Δ/ντρια Marketing, δήλωσε: «Η χρυσή αυτή βράβευση αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών μας να παρέχουμε προστιθέμενη αξία σε κάθε στάδιο της καταναλωτικής εμπειρίας.
Μέσα από το σύγχρονο πρόγραμμα, «ελίν up επιβράβευση», το οποίο ξεχώρισε ανάμεσα σε ένα πλήθος ανταγωνιστικών προγραμμάτων επιβράβευσης, βελτιστοποιούμε το ταξίδι του πελάτη, με ψηφιακά εργαλεία που απαντούν στις πραγματικές του ανάγκες – όπως κάνουμε σταθερά εδώ και πάνω από 70 χρόνια.»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα κατάρτισης συντηρητών κτηρίων στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Χαλκιδικής
- Μήλος: Ανακλήθηκε η οικοδομική άδεια για ανέγερση ξενοδοχείου στo Σαρακήνικο
- Ποιοι εργαζόμενοι δικαιούνται άδεια για σχολική παρακολούθηση των παιδιών
- Apple: iPhone 17 Pro και iPhone 17 Pro Max με νέος σχεδιασμό και καλύτερη κάμερα
- Μπέρμποκ: Ο ΟΗΕ είναι πια πιο αναγκαίος από ποτέ
- ΓΕΚ Τέρνα: Προς έκδοση ομολογιακού δανείου 500 εκατ. ευρώ
- Autohellas: Αύξηση 11,6% του κύκλου εργασιών στο β’ τρίμηνο 2025
- Κίνα: Aύξηση 8,4% στις εξερχόμενες άμεσες ξένες επενδύσεις (FDI) το 2024
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις