Αναμένεται μέσα στο 2026 επιπλέον ανάπτυξη στην Τσεχία
Συνεχίζεται η επέκταση της ιταλικής μάρκας καλλυντικών Kiko Milano, μέσω του ομίλου Φάις, εκτός από την Ελλάδα, σε Βαλκάνια και Κύπρο, με πιο πρόσφατο άνοιγμα αυτό στην Τσεχία, το δεύτερο μέσα σε τρεις μήνες.
Πρόκειται για νέο κατάστημα, το οποίο άνοιξε αυτές τις ημέρες στο δημοφιλές εμπορικό κέντρο Smichov στην Πράγα, το οποίο, ήδη, πριν τα εγκαίνιά του είχε γίνει γνωστό από αναρτήσεις influencers.
Υπενθυμίζεται ότι μόλις στα τέλη Δεκεμβρίου είχε ανοίξει το πρώτο κατάστημα Kiko Milano στην Πράγα, στο Westfield Chodov, ένας προορισμός ο οποίος είχε ανακοινωθεί, ήδη, από την εταιρεία το προηγούμενο καλοκαίρι.
Στις αρχές του χρόνου, δε, έγιναν εγκαίνια στο 7ο κατάστημα του brand στη Ρουμανία, στο Sun Plaza, ο οποίος συνιστά έναν από τους εμπορικούς προορισμούς του Βουκουρεστίου. Πλέον, στη Ρουμανία η μάρκα καλλυντικών από την Ιταλία διαθέτει πλέον 7 καταστήματα εκ των οποίων τα 5 βρίσκονται στο Βουκουρέστι και 2 σε σημαντικές περιφερειακές πόλεις, το Κλουζ και το Ιάσιο, ενώ στην Τσεχία δύο, με στόχο να γίνουν περισσότερα μέσα στη χρονιά, καθώς η αγορά της Τσεχίας κρίνεται ως αναπτυσσόμενη από τον όμιλο.
Στο στόχαστρο παραμένει και η Κύπρος, καθώς μέσα στον Δεκέμβριο η Kiko Milano εγκαινίασε νέο κατάστημα στο My Mall Limassol, κάτι που σημαίνει ότι πλέον έχει 6 σημεία πώλησης στο νησί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τους επόμενους μήνες αναμένεται να υπάρξει και περαιτέρω επέκταση του brand και στην Ελλάδα, σε περιοχές που δεν βρίσκεται ακόμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η ανάρτηση Τραμπ που αλλάζει τα δεδομένα: Από τους βομβαρδισμούς στη «συμφωνία με το Ιράν»
- Η viral ιστορία γυναίκας που παράτησε το National Geographic για τα social – «Η καλύτερη απόφαση»
- Ουρές, αναμονή και γεμάτα πλοία: Η μεγάλη έξοδος του Αυγούστου ξεκίνησε
- Προς τα Μέγαρα η φωτιά από τη Βοιωτία: 112 για εκκενώσεις
- Ο υπουργός «κάμεραμαν» Γεωργιάδης επισκέπτεται τις πληγείσες περιοχές
- Η φωτιά στη Βοιωτία έγινε «megafire»: Τι σημαίνει αυτό
- Αίγιο: Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς
- Συλλήψεις για τη πυρκαγιά σε Άγιο Βασίλειο, Πόρτο Γερμενό: Τι δείχνουν οι έρευνες για τα δίκτυα ηλεκτροδότησης
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








