"Οποιο περιουσιακό στοιχείο δεν δικαιολογείται από το πόθεν έσχες και τα δηλωμένα εισοδήματα, θα δημεύεται"
Ανακοίνωση με την οποία ζητά έρευνα για την ακίνητη περιουσία των πολιτικών, εξέδωσε η Ελληνική Λύση.
«ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αλληλοκατηγορούνται για τις οφσόρ που φέρονται να έχουν οι αρχηγοί τους. Η πρόταση της Ελληνικής Λύσης είναι ξεκάθαρη: Ανεξάρτητοι ορκωτοί λογιστές θα ελέγξουν όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία όλων των πολιτικών αρχηγών, υπουργών, βουλευτών, από την στιγμή που ασχολήθηκαν με την πολιτική», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.
Σύμφωνα με την Ελληνική Λύση, «όποιο περιουσιακό στοιχείο δεν δικαιολογείται από το πόθεν έσχες και τα δηλωμένα εισοδήματα, θα δημεύεται και ο πολιτικός θα οδηγείται στις φυλακές» και «με αυτόν τον τρόπο, το πόθεν έσχες θα είναι πραγματικό “Πόθεν” και όχι “πόσα” έσχες».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γερμανία: Διαδήλωση – μαμούθ στο Μόναχο κατά των ιρανικών αρχών
- Reuters: Πάνω από 4.400 δικαστικές αποφάσεις αποφαίνονται ότι η κυβέρνηση Τραμπ κρατά παράνομα μετανάστες
- Βιολάντα: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης μετά την αναβάθμιση της κατηγορίας από την Εισαγγελεία Πρωτοδικών Τρικάλων
- Ζελένσκι στη Διάσκεψη του Μονάχου: «Το Κίεβο καλείται πολύ συχνά σε παραχωρήσεις» – Ζητά εκεχειρία για τη διεξαγωγή εκλογών
- Αποχώρησαν από την Αθήνα οι αγρότες – Προειδοποιούν πως ο αγώνας συνεχίζεται
- Μητσοτάκης στην έκθεση HORECA 2026: Αισιοδοξία για την επόμενη τουριστική περίοδο, η οικονομία βρίσκεται σε ανάπτυξη
- Δυναμικό ξεκίνημα στην επιβατική κίνηση σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας
- Στάρμερ στη Διάσκεψη του Μονάχου: «Ανάγκη να υπάρξει μια σκληρή ισχύς έτοιμη για πόλεμο, αν χρειαστεί»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








