Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ επεκτείνεται περαιτέρω με την ένταξη μίας ακόμα αμιγώς ελληνικής εταιρίας, της Nikolopoulou foods. Το νέο μέλος της πρωτοβουλίας έχει μία ιστορική διαδρομή, που ξεκίνησε το 1989 με την παραγωγή καινοτόμων για την εποχή τροφίμων και συγκεκριμένα spring rolls.
_x000D_
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Nikolopoulou foods στοχεύει στο να συνενώνει την παράδοση με τα έθνικ προϊόντα καθώς και την καινοτομία μέσα από την μεταποίηση αγροτικών προϊόντων σε δημιουργίες εμπνευσμένες από τη Μεσογειακή κουζίνα αλλά και τις κουζίνες του κόσμου.
_x000D_
Εδώ και 30 χρόνια, η συνέπεια, η ποιότητα και η όρεξη για δημιουργία παραμένουν σταθερές αξίες της εταιρείας. H Nikolopoulou foods συμπορεύεται επί τρεις δεκαετίες με τους Έλληνες αγρότες επιδιώκοντας να δίνει προστιθέμενη αξία στα προϊόντα που παράγουν με αγάπη και αφοσίωση ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές με σεβασμό σε παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας που πέρασαν από τη μια γενιά στην άλλη.
_x000D_
H Nikolopoulou foods δημιούργησε, πρώτη στην Ελλάδα, τη σειρά φυτικών προϊόντων Veganact, με σκοπό να ανταποκριθεί στις νέες διατροφικές απαιτήσεις των καταναλωτών προωθώντας έναν πιο βιώσιμο τρόπο διατροφής.
_x000D_
Μέσα από συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ανέπτυξε καινοτόμα υποκατάστατα κρέατος και δημιούργησε την ιδιοφυή σειρά φυτικού κρέατος Genius. Το νέο μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ παράγει προϊόντα υψηλής διατροφικής και γευστικής αξίας με το βλέμμα στραμμένο στην ποιότητα και την πρωτοπορία, αναγνωρίζοντας την αξία των ελληνικών προϊόντων ως αναπόσπαστο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Star Bulk Carriers Corp. - STAR BULK CARRIERS CORP. ANNOUNCES RENEWAL OF EXISTING ATM EQUITY OFFERING PROGRAMS
- Star Bulk Carriers Corp. - Εταιρικές Ανακοινώσεις 7416/2026 (δεν είναι διαθέσιμη η Ελληνική μετάφραση)
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Δυναμικό ράλι ανακούφισης με «καύσιμο» το πετρέλαιο – Κέρδη 1% για τον Stoxx 600
- Διεθνής κατακραυγή για τις κυρώσεις Τραμπ στο ΔΠΔ – «Επίθεση στο κράτος δικαίου»
- Bloomberg: Κοντά σε συμφωνία Ιταλία – Κομισιόν για πλαφόν στο φυσικό αέριο και «φρένο» στους λογαριασμούς ρεύματος
- Τραμπ: Προαναγγέλλει «μεγάλη ανακοίνωση» για το ντίζελ εν μέσω εκτόξευσης των τιμών
- Θεσσαλονίκη: Αποκαταστάθηκε η λειτουργία του Μετρό
- Mercedes-Benz: Χαιρετίζει τη συμφωνία ΕΕ – Κίνας για τα plug-in υβριδικά οχήματα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








