Η «ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.» ανακοίνωσε ότι ο Απόστολος Τζάβελλος αναλαμβάνει, από σήμερα 20.06.2022, τη θέση του Επιχειρησιακού Διευθυντή (Chief Operating Officer) στη θυγατρική εταιρεία ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.
_x000D_
Ο εκτελεστικός Πρόεδρος της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας (το οποίο θα πραγματοποιηθεί εντός της επόμενης εβδομάδος), θα αναλάβει επίσης εκτός του προαναφερόμενου ρόλου του ως Προέδρου, και καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.
Ο μέχρι σήμερα Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, Γεώργιος Κωτούλας, παραμένει στην εταιρεία ως Σύμβουλος Διοίκησης.
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νέα έργα για την καθημερινότητα στους δήμους της Δυτικής Μακεδονίας
- Εως Μεγάλη Τρίτη οι αιτήσεις για δράση ενίσχυσης της απασχόλησης ΔΥΠΑ
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 1,7% στις τιμές παραγωγού στη βιομηχανία τον Φεβρουάριο – “Βουτιά” 22% στην ενέργεια
- Ταμείο Ανάκαμψης: Επενδυτικό “άλμα” 19,5 δισ. ευρώ
- Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών με Πρόεδρο τον Θάνο Τσαγγάρη
- Μικτές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- VIDAVO Α.Ε. - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΨΗΦΟΥ >=5%
- Νεκρές σε σφραγισμένο δωμάτιο στου Ζωγράφου βρέθηκαν μάνα και κόρη (Βίντεο)
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








