Η μακάβρια ανακάλυψη έγινε μετά από καταγγελίες από συγγενείς των δύο γυναικών στο ΑΤ Ζωγράφου, την περασμένη Πέμπτη (26/3)
Νεκρές βρέθηκαν σε «σφραγισμένο» δωμάτιο σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου μητέρα και κόρη. Οι δύο γυναίκες ήταν σε προχωρημένη σήψη ενώ για την υπόθεση έχει προσαχθεί και εξετάζεται ο γιος της οικογένειας που ήταν κι αυτός στο διαμέρισμα.
Η μακάβρια ανακάλυψη έγινε μετά από καταγγελίες από συγγενείς των δύο γυναικών στο ΑΤ Ζωγράφου, την περασμένη Πέμπτη (26/3).
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι γυναίκες αγνοούνταν για μήνες ενώ εκφράζονταν φόβοι ότι πιθανόν να τους είχε κάνει κακό ο γιος της οικογένειας.
Το Σάββατο (28/3) αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα που τους υπέδειξαν οι συγγενείς των δύο γυναικών αλλά κανείς δεν τους άνοιξε το σπίτι.
Ωστόσο, το απόγευμα της Κυριακής (29/3) ο γιος της οικογένειας άνοιξε την πόρτα και αρχικά δεν άφησε τους αστυνομικούς να μπουν στο διαμέρισμα ενώ στη συνέχεια τους είπε ότι οι δύο γυναίκες έμεναν σε σπίτι που βρισκόταν σε άλλη οδό.
Όταν οι αστυνομικοί πήγαν εκεί που τους υπέδειξε ο γιος, διαπίστωσαν ότι ήταν ψευδή όσα τους είχε πει ο άνδρας και επέστρεψαν στο αρχικό διαμέρισμα.
Κατά τον έλεγχο του διαμερίσματος, όλοι οι χώροι ήταν σε φυσιολογική κατάσταση, πλην ενός δωματίου, του οποίου η πόρτα ήταν σφραγισμένη με στόκο.
Αφού ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και έδωσε τη σχετική άδεια, οι αστυνομικοί μπήκαν στο σφραγισμένο δωμάτιο στο οποίο εντόπισαν τις σορούς των δύο γυναικών σε προχωρημένη σήψη.
Μετά και το εύρημα αυτό, ο γιος της οικογένειας προσήχθη και ανακρίνεται.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κυβερνοεπίθεση στην ΕΕΤΑΑ: Πρόστιμα 350.000 ευρώ για δεδομένα έως 2,5 εκατ. πολιτών
- Δάνεια σε δημοσίους υπαλλήλους: Ανοίγει η πλατφόρμα, ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση
- Γερμανία: Το AfD διεκδικεί ιστορική νίκη στις εκλογές στη Σαξονία-Άνχαλτ
- Μεγάλη αναζωπύρωση στην Τραπεζίτσα Κόνιτσας
- Ιωάννης Μπλέσιας και Δημήτριος Πέτρου: Οι δύο πιλότοι που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία με το Phantom
- ΔΕΘ 2026: ΔΕΘ: «Μέρισμα» κάλπης και παροχές σε δόσεις, χωρίς μείωση υψηλών έμμεσων φόρων
- Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Μερική κατάργηση τεκμηρίων για επαγγελματίες, επίδομα σε συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους
- Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Συμφωνία προόδου και ευημερίας, μέρισμα ανάπτυξης για όλους» (live)
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








