Αύξηση κατά 3,4% σε βαριά τραυματίες και κατά 8,6% σε ελαφρά τραυματίες
Αύξηση 10,1% στα τροχαία τον Ιανουάριο 2024 σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεί που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) για τα «Οδικά Τροχαία Ατυχήματα».
Ειδικότερα, τα Οδικά Τροχαία Ατυχήματα, που συνέβησαν σε ολόκληρη τη Χώρα και προκάλεσαν τοv θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων, αυξήθηκαν κατά 10,1% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023 (793 τον Ιανουάριο του 2024, έναντι 720 τον Ιανουάριο του 2023).
Από τα παθόντα πρόσωπα των οδικών τροχαίων ατυχημάτων, καταγράφηκαν 49 νεκροί, 30 βαριά τραυματίες και 896 ελαφρά τραυματίες, έναντι 49 νεκρών, 29 βαριά τραυματιών και 825 ελαφρά τραυματιών τον Ιανουάριο του 2023, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 3,4% σε βαριά τραυματίες και κατά 8,6% σε ελαφρά τραυματίες ενώ ο αριθμός των νεκρών δεν παρουσίασε μεταβολή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επιστροφή ενοικίου: Πληρώθηκαν 39.330 δικαιούχοι, χωρίς λογαριασμό ΙΒΑΝ άλλοι 24 χιλιάδες
- Dimand: Πούλησε το κτίριο με το νέο ΜΙΝΙΟΝ στην Alpha Bank με €36,7 εκατ.
- CrediaBank: Πουλά στη Euronet ΑΤΜ, διαχείριση καρτών και λύσεις πληρωμών
- ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - Οικονομικό κλείσιμο της σύμβασης παραχώρησης της Εγνατίας Οδού
- Ξεκινά η παραχώρηση της Εγνατίας Οδού από ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis – Κατεβλήθη το τίμημα €1,275 δισ.
- ΣτΕ: Οι εταιρείες μπορούν υπό προϋποθέσεις να αυξάνουν μονομερώς τα ασφάλιστρα υγείας
- Χρηματιστήριο: «Μάζεμα» στο φίνις και οριακές απώλειες στην προτελευταία συνεδρίαση του 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








