Ο Γενικός Δείκτης Εισροών κατά τον μήνα Μάρτιο 2025, σε σύγκριση με τον δείκτη του Φεβρουαρίου 2025, παρουσίασε μείωση 0,4%
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εκροών στη Γεωργία – Κτηνοτροφία (χωρίς επιδοτήσεις) του μηνός Μαρτίου 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου 2024, παρουσίασε μείωση 5,0%. Ο αντίστοιχος δείκτης του Μαρτίου 2024, σε σύγκριση με τον Μάρτιο 2023, είχε παρουσιάσει αύξηση 18,5%.
Η μείωση του Γενικού Δείκτη Τιμών Εκροών κατά 5,0%, τον μήνα Μάρτιο 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου 2024, οφείλεται: α) στη μείωση κατά 6,9% του δείκτη τιμών της φυτικής παραγωγής και κυρίως στη μεταβολή της ομάδας ελαιόλαδο, και β) στη μείωση κατά 0,8% του δείκτη τιμών της ζωικής παραγωγής.
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εκροών κατά τον μήνα Μάρτιο 2025, σε σύγκριση με τον δείκτη του Φεβρουαρίου 2025, παρουσίασε αύξηση 3,5%.
Ο μέσος σταθμικός Δείκτης Εκροών του δωδεκαμήνου Απριλίου 2024 – Μαρτίου 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του δωδεκαμήνου Απριλίου 2023 – Μαρτίου 2024, παρουσίασε μείωση 0,8%.
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εισροών στη Γεωργία – Κτηνοτροφία του μηνός Μαρτίου 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου 2024, παρουσίασε μείωση 2,4% έναντι μείωσης 0,9% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση του Μαρτίου 2024 με τον Μάρτιο 2023.
Η μείωση του Γενικού Δείκτη Τιμών Εισροών κατά 2,4%, τον μήνα Μάρτιο 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Μαρτίου 2024, οφείλεται: α) στην μείωση κατά 3,6% του δείκτη τιμών των αναλώσιμων μέσων και κυρίως στη μεταβολή της ομάδας ενέργεια και λιπαντικά και β) στην αύξηση κατά 1,4% του δείκτη τιμών του σχηματισμού παγίου κεφαλαίου.

Ο Γενικός Δείκτης Εισροών κατά τον μήνα Μάρτιο 2025, σε σύγκριση με τον δείκτη του Φεβρουαρίου 2025, παρουσίασε μείωση 0,4%.
Ο μέσος Δείκτης Εισροών του δωδεκαμήνου Απριλίου 2024 – Μαρτίου 2025, παρουσίασε μείωση 2,0% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του δωδεκαμήνου Απριλίου 2023 – Μαρτίου 2024.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τραμπ για νίκη Μιλέι (Αργεντινή): Βγάλαμε πολλά λεφτά
- Νέος Οικοδομικός Κανονισμός: Υπεγράφη το Προεδρικό Διάταγμα – Ανοίγει ο δρόμος για χιλιάδες οικοδομικές άδειες
- Συνάλλαγμα: Το ευρώ ενισχύεται 0,04%, στα 1,1641 δολάρια
- ΤτΕ: Αυξήθηκαν κατά 2,020 δισ. ευρώ τα δάνεια στις επιχειρήσεις τον Σεπτέμβριο, από 151 εκατ. ευρώ τον Αύγουστο
- ΗΠΑ: “Καταλήξαμε σε μια τελική συμφωνία για το TikTok”, δήλωσε ο Σκοτ Μπέσεντ
- Τουρκία: Ενταλμα σύλληψης για “πολιτική κατασκοπεία” εις βάρος του ήδη φυλακισμένου Ιμάμογλου
- Ανδρουλάκης: Ξανά στη Βουλή η ερώτηση για ακρίβεια και ιδιωτικό χρέος
- Πιερρακάκης: «Η Ελλάδα στηρίζει πλήρως τη Βουλγαρία με την ένταξή της στο ευρώ»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








