Επιχειρήσεις

Endorffeine: Η απόλυτη εμπειρία καφέ στο Los Angeles

Financialreport.gr

Αυτή η οικεία εμπειρία συνδυάζει δημιουργικά κοκτέιλ καφέ με επιδόρπια, εμπνευσμένα από τη μαγειρική του εμπειρία και την κληρονομιά του

Τη δική του λάμψη δίνει στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και απαιτητικό περιβάλλον των ανεξάρτητων καφετεριών του Los Angeles, το Endorffeine.

Η αφοσίωσή στη δεξιοτεχνία και την ποιότητα το κάνει να ξεχωρίζει, προσφέροντας μια σπάνια και αναζωογονητική εμπειρία για τους λάτρεις του καφέ.

Τι κάνει το Endorffeine διαφορετικό;

Ακόμα και το όνομα “Endorffeine” αντανακλά το σκοπό του, συνδυάζοντας την “ενδορφίνη” και την “καφεΐνη”, για να ενσαρκώσει τη χαρά που μπορεί να φέρει ένα υπέροχο φλιτζάνι καφέ.

Το υπόβαθρο του ιδιοκτήτη, Jack Benchakul, στη βιοχημεία, διαμορφώνει τη φιλοσοφία του Endorffeine, δίνοντας προτεραιότητα στην επιστημονική ακρίβεια έναντι των φευγαλέων τάσεων στον καφέ.

Αυτή η σχολαστική, επιστημονικά καθοδηγούμενη προσέγγιση, αντικατοπτρίζεται σε κάθε βήμα της διαδικασίας παρασκευής καφέ, από την επιλογή κόκκων μέχρι την παρασκευή του τελικού φλιτζανιού.

Ο Benchakul φέρνει μια επιστημονική οπτική στην παρασκευή καφέ, βελτιώνοντας κάθε λεπτομέρεια. Διασφαλίζει ότι το νερό που χρησιμοποιείται στην παρασκευή έχει επίπεδο TDS (συνολικά διαλυμένα στερεά) 170-200, το οποίο πιστεύει ότι είναι ιδανικό.

Ακόμα και η επιλογή των γυάλινων σκευών είναι σκόπιμη, καθώς λαμβάνει υπόψη πώς το υλικό μπορεί να επηρεάσει το pH του καφέ.

Το μενού του Endorffeine είναι μινιμαλιστικό, προσφέροντας μόνο πέντε ζεστά ροφήματα και τρεις επιλογές με πάγο.

Αυτή η απλότητα επιτρέπει στις φυσικές γεύσεις του καφέ να λάμπουν, χωρίς να βασίζονται σε πρόσθετα.

Τα ποτά σερβίρονται χωρίς ζάχαρη ή γλυκαντικά, ενθαρρύνοντας τους πελάτες να εκτιμήσουν τον καφέ στην πιο αγνή του μορφή.

Παραμένοντας πιστός σε αυτή τη φιλοσοφία, ο αιθιοπικός καφές σερβίρεται χωρίς γάλα, διατηρώντας το ξεχωριστό γευστικό του προφίλ.

Το Endorffeine διευρύνει συνεχώς τα όρια: ένα ξεχωριστό παράδειγμα είναι ο “γαλακτώδης” καφές – ένας γλυκός, μη όξινος, κρύος καφές, που ατμίζεται σε μια ζεστή, αφρώδη υφή, μιμούμενος το γάλα, αλλά χωρίς γαλακτοκομικά.

Τον Ιανουάριο του 2017, ο Benchakul επέκτεινε την ιδέα με το “9”, μια μοναδική βραδινή υπηρεσία καφέ.

Αυτή η οικεία εμπειρία συνδυάζει δημιουργικά κοκτέιλ καφέ με επιδόρπια, εμπνευσμένα από τη μαγειρική του εμπειρία και την κληρονομιά του.

Ο Benchakul περιέγραψε το όραμά του για το Endorffeine, λέγοντας:

«Ήξερα ότι, μόλις δημιουργηθεί, το Endorffeine θα εξυπηρετούσε δύο λειτουργίες: καφέ-μπαρ την ημέρα και οικείο σερβίρισμα φαγητού το βράδυ».

Το Endorffeine προσφέρει κάτι περισσότερο από έναν απλό, επιδέξια παρασκευασμένο καφέ – δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα που μετατρέπει ένα συνηθισμένο διάλειμμα για καφέ σε κάτι αξέχαστο.

Από τον προσεκτικά σχεδιασμένο χώρο του μέχρι την προσωπική πινελιά του ιδιοκτήτη του, κάθε λεπτομέρεια προσθέτει στη γοητεία.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu