Η τραγική σιδηροδρομική σύγκρουση στα Τέμπη την 1η Μαρτίου 2023 είναι ένα γεγονός που συγκλόνισε και συνεχίζει να συγκλονίζει όλη την κοινωνία.
Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου παρακολουθεί με αγωνία συνεχώς τις εξελίξεις και επιθυμεί να σταθεί έμπρακτα δίπλα στις οικογένειες των θανόντων. Γι’ αυτό το λόγο, αντίστοιχα με την δράση που πραγματοποίησε το ίδρυμα το 2018 με την τραγωδία στο Μάτι, ανακοινώνει σήμερα άμεση χρηματική δωρεά ύψους 10.000 Ευρώ για τις άμεσες ανάγκες των πλησιέστερων συγγενών των συνανθρώπων μας που χάθηκαν άδικα από το συγκεκριμένο δυστύχημα.
Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει από την Τρίτη 7 Μαρτίου 23 έως και την Τρίτη 2 Μαΐου 2023. Οι πληρωμές θα γίνουν με τραπεζική μεταφορά σε λογαριασμό τραπέζης του κοντινότερου συγγενή και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την 15 Μαΐου 2023, γι’ αυτούς που έχουν συμπληρώσει την αίτηση επιτυχώς.
Ο Στέλιος Χατζηιωάννου (στη φωτογραφία) δήλωσε σχετικά: «Το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη μας γέμισε ανείπωτη θλίψη. Θα ήθελα να ευχηθώ τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θανόντων και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Γνωρίζω πολύ καλά πως η απώλεια της ανθρώπινης ζωής δεν αντικαθίσταται με τίποτα. Ωστόσο, θέλουμε να σταθούμε στο πλευρό των οικογενειών των θανόντων, προσφέροντας ένα άμεσο οικονομικό βοήθημα στους συγγενείς τους, ως μια ελάχιστη υποστήριξη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Nintendo: Αυξάνει την πρόβλεψη πωλήσεων του Switch 2 κατά 25%
 - Δίκη για το θάνατο Βαλυράκη: Δίωξη σε βάρος των λιμεναρχών Ερέτριας και Χαλκίδας
 - Τσιάρας στην Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αν εγκριθεί το Action plan 2, θα πληρωθούν οι αγρότες»
 - Ferrari: Αύξηση 2% στα καθαρά κέρδη στα 382 εκατ. ευρώ το γ’ τρίμηνο 2025
 - Ουκρανία: Θα λάβει χρηματοδότηση άνω των 1,8 δισ. ευρώ από την ΕΕ
 - Skoda Kamiq: Κορυφαία ασφάλεια, σύγχρονη τεχνολογία, προσιτή τιμή
 - ΗΠΑ: Ρεκόρ στις μηνιαίες πωλήσεις LNG με 10,1 εκατ. τόνους τον Οκτώβριο 2025
 - Ντικ Τσέινι: Πέθανε ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και «αρχιτέκτονας» του πολέμου στο Ιράκ
 
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
 







