"Η ανάπτυξη των εσόδων του Ομίλου κατά το Α’ τρίμηνο είναι οργανική και κρίνεται ικανοποιητική"
Στα 11,3 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα έσοδα της Entersoft το α’ τρίμηνο του 2024, καταγράφοντας αύξηση 12% σε σχέση με το Α’ τρίμηνο 2023 (10,1 εκατ.), σύμφωνα με τα Οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρεία.
Αναλυτικά τα οικονομικά στοιχεία:
Έσοδα €11,3 εκατ., καταγράφοντας αύξηση 12% σε σχέση με το Α’ τρίμηνο 2023 (€10,1 εκατ.) – EBITDA €4,3 εκατ., αυξημένα κατά 9% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο (€3,9 εκατ.)
– Κέρδη προ φόρων €3,37 εκατ., +9% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο (€3,1 εκατ.)
– Ταμειακά διαθέσιμα €12,3 εκατ. έναντι €11,2 εκατ. στο τέλος της περυσινής χρήσης 2023 και καθαρά διαθέσιμα €4 εκατ. μετά την αφαίρεση του δανεισμού ύψους €8,3 εκατ.
Η ανάπτυξη των εσόδων του Ομίλου κατά το Α’ τρίμηνο είναι οργανική και κρίνεται ικανοποιητική αφού κινήθηκε σύμφωνα με τις προσδοκίες υλοποιώντας τον προϋπολογισμό. Από όλες τις δραστηριότητες του Ομίλου η μεγαλύτερη ανάπτυξη παρουσιάζεται στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης καθώς και τα ERP λογισμικά. Η διοίκηση εκτιμά ότι τα επόμενα τρίμηνα ο ρυθμός ανάπτυξης θα ενισχυθεί, ως αποτελέσματα της εποχικότητας των εσόδων και της βάσης σύγκρισης με τα αντίστοιχα μεγέθη του 2023.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΒΙΟΤΕΡ: Στο Πρωτοδικείο η νέα συμφωνία εξυγίανσης
- Exxon: Πετρελαϊκός γίγαντας 80 δισ. δολαρίων βάζει τέλος στον πόλεμο με το Καζακστάν
- Ανθεκτική η αγορά εργασίας στις ΗΠΑ – Επιτάχυνση της παραγωγικότητας στο β΄ τρίμηνο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη και νέο ενδοσυνεδριακό ρεκόρ για τον Stoxx 600
- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Στρατηγικός ρόλος στο Great Sea Interconnector μέσω του ΑΔΜΗΕ
- CrediaBank: Στα 23 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 368%
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








