"Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους τίμησαν το συνδυασμό μας με την ψήφο τους"
Με την ψήφο 5400 μελών ο συνδυασμός «Το επιμελητήριο μας» με επικεφαλής τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, κέρδισε τις εκλογές στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.
Ο νικητής των εκλογών, δήλωσε για το εκλογικό αποτέλεσμα:
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους τίμησαν το συνδυασμό μας με την ψήφο τους. Μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας που δεν είναι άλλο από τη στήριξη όλων των μελών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Αποτελούσε για εμάς πρόκληση να πείσουμε τα μέλη μας να συμμετέχουν στις εκλογές καθώς λόγω της υποψηφιότητας ενός συνδυασμού ορισμένοι θεωρούσαν ότι η δική τους συμμετοχή δεν θα ήταν απαραίτητη. Τελικά καταφέραμε να συγκεντρώσει «Το επιμελητήριο μας» περίπου όσους ψήφους συγκέντρωσαν όλοι μαζί οι συνδυασμοί στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, το 2017.
Με ανανεωμένη τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, το Ε.Ε.Α. εισέρχεται δυναμικά στη νέα εποχή.
Δεσμεύομαι ότι όλα τα μέλη της Διοίκησης θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την υλοποίηση του σχεδιασμού μας που στοχεύει στην άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν οι μικρομεσαίοι και στην ανάπτυξη του επιχειρείν.
Πρώτο μας μέλημα η διατήρηση της ενότητας. Κανείς δεν περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια. Σηκώνουμε τα μανίκια και ξεκινάμε αμέσως τη δουλειά.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και όλους τους εργαζόμενους του Ε.Ε.Α. που συνέβαλαν στην άψογη εκλογική διαδικασία».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Από τις ΑΠΕ στα Data Centers ο Λεωνίδας Παναγάκος της Solar Cells
- Δημόσιοι Υπάλληλοι: Το ΣτΕ, οι διαρροές και τα σενάρια επαναφοράς των «Δώρων»
- Πρώτη στη λίστα των εργασιακών παραβιάσεων η ψηφιακή κάρτα
- Δύο ξένοι στη θέση δύο Ελλήνων στο Δ.Σ. της PepsiCo Hellas
- Συνέντευξη Μητσοτάκη στον Παπαχελά: Θα την ξεχάσουμε γρήγορα
- Τζιάνι Ινφαντίνο (Πρόεδρος FIFA): Η Ρωσία πρέπει να επιστρέψει στις διεθνείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις
- Εισιτήρια για Final Four της Euroleague στην Αθήνα: Από 10/2 οι πωλήσεις
- Τραμπ: Έκλεισα εμπορική συμφωνία με την Ινδία – Δεν θα αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο, μειώνω τους δασμούς
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








