Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Καυκάς στην Κρήτη, ένας προορισμός, ο οποίος λόγω του τουρισμού και των αναγκών που προκύπτουν από ξενοδοχεία και εστίαση είναι ενεργός όλους τους μήνες του χρόνου
Επενδύει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ηρακλείου η εταιρεία εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού ‘‘Καυκάς”, καθώς αυτές τις ημέρες άνοιξε ένα από τα μεγαλύτερα μαγαζιά του ομίλου εκεί.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για το 81ο και μεγαλύτερο κατάστημά της εταιρείας στην Ελλάδα, με έκταση άνω των 2.000 τ.μ., το οποίο κατά την εταιρεία διαθέτει από ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και προηγμένες τεχνολογίες κτιρίων, μέχρι πρωτοποριακό φωτισμό, αυτοματισμό και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις.
Με βάση πηγές από την εταιρεία πρόκειται για επένδυση άνω του 0,5 εκατ. ευρώ, η οποία ολοκληρώθηκε μέσα σε διάστημα έξι μηνών και επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Καυκάς στην Κρήτη, ένας προορισμός, ο οποίος λόγω του τουρισμού και των αναγκών που προκύπτουν από ξενοδοχεία και εστίαση είναι ενεργός όλους τους μήνες του χρόνου.
Από την εταιρεία τονίζεται ότι στο εν λόγω κατάστημα υπάρχει απόθεμα για έργα υψηλής ζήτησης, αλλά και σημείο παραλαβής 24/7 για τους επαγγελματίες.
Το νέο αυτό mega store έρχεται σε μια κομβική στιγμή για τον όμιλο, καθώς μόλις το 2025 συμπλήρωσε πενήντα χρόνια πορείας στην αγορά, ενώ το 2024, η Καυκάς άγγιξε τα 327 εκατομμύρια ευρώ σε πωλήσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο, διπλασιάζοντας τις πωλήσεις της σε σύγκριση με το 2020.
Σημειώνεται ότι στην παρούσα φάση, η εταιρεία διαθέτει 85 καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νέες χρηματοδοτήσεις 5 δισ. ευρώ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω του InvestEU
- ΕΕ: Υποχώρησαν οι ξένες άμεσες επενδύσεις το 2025 – Στα 9,48 τρισ. ευρώ οι ευρωπαϊκές επενδύσεις στο εξωτερικό
- Στη Νότια Κορέα ελληνική αποστολή στο πλαίσιο της συνεργασίας ONEX, Hanwha Ocean
- Eurostat: Ανοδος 3,9% στις τιμές παραγωγού στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο – Στο 11,1% ετήσια αύξηση στην Ευρωζώνη
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Σταθεροποίηση εκτός διυλιστηρίων και εκτίναξη τζίρου λόγω του placement Πόλσον στην Πειραιώς –
- Αλμα 45% στα κέρδη της Commerzbank λίγο πριν την εξαγορά από την UniCredit
- Ενίσχυση 0,12% για το ευρώ στα 1,1242 δολάρια
- ΚΕΟΣΟΕ: Αύξηση 11,1% στην κατανάλωση κρασιού στην Ελλάδα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








