Αθλητισμός

Επέστρεψε στις σούπερ εμφανίσεις ο Τεντόγλου

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

ε άλμα στα 8,46 πέτυχε την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο

Ο Μίλτος Τεντόγλου επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά την κλάση του, κατακτώντας την πρώτη θέση στο μίτινγκ Diamond League της Σιαμέν στην Κίνα, με εντυπωσιακό άλμα στα 8,46 μ. Η επίδοση αυτή ισοφάρισε την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης μπήκε δυνατά στον αγώνα, καθώς στην πρώτη του προσπάθεια προσγειώθηκε στα 8,37 μ., δείχνοντας από νωρίς ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στη συνέχεια, με το μεγάλο άλμα των 8,46 μ. στην τρίτη προσπάθεια, «καθάρισε» τη νίκη και ανέβηκε στην κορυφή του αγώνα.

Η εμφάνιση του Τεντόγλου στην Κίνα δεν είχε μόνο βαθμολογική σημασία για το Diamond League, αλλά και συμβολική. Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης απέδειξε ότι παραμένει σταθερά στην ελίτ του μήκους, λίγους μήνες μετά τις μεγάλες διακρίσεις του, και έδειξε πως έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει και στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu