Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες
Λόγω των συγκεντρώσεων – πορειών που έχουν εξαγγελθεί στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες του Σαββάτου, 6 Δεκεμβρίου, έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες του Κέντρου της Αθήνας.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες ενώ από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
Για αυτό το λόγο παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας, με ισχυρούς βοριάδες και βροχές
- Τραμπ: Είμαστε σαν πειρατές γύρω από τα Στενά του Ορμούζ
- Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Άρση όλων των περιορισμών εναέριας κυκλοφορίας
- Πώς η αντιπαράθεση στα Στενά του Ορμούζ απειλεί κινητήρες και… οδηγούς πολυτελών αυτοκινήτων
- Αεροπορικά εισιτήρια εν μέσω πολέμου στο Ιράν: Αγοράστε τώρα, λένε οι ειδικοί
- Λίντσεϊ Γκράχαμ: Οι ΗΠΑ να «τελειώσουν τη δουλειά» αν το Ιράν δεν υποχωρήσει
- ΠΑΣΟΚ για υποκλοπές – Τζαβέλλα: Η κυβέρνηση είναι βαρύτατα εκτεθειμένη, όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της συγκάλυψης
- Berkshire Hathaway: Ρεκόρ ρευστότητας στα 397 δισ. δολάρια – Στο 14ο τρίμηνο το σερί πωλήσεων μετοχών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








