Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες
Λόγω των συγκεντρώσεων – πορειών που έχουν εξαγγελθεί στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες του Σαββάτου, 6 Δεκεμβρίου, έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες του Κέντρου της Αθήνας.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες ενώ από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
Για αυτό το λόγο παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τα «παγωμένα» δισ. του Ιράν: Πού βρίσκονται τα κεφάλαια που ζητά η Τεχεράνη για τον τερματισμό του πολέμου
- Μειώθηκαν κατά 2,2% οι θάνατοι στην Ελλάδα στις πρώτες 14 εβδομάδες του 2026
- ΚΡΙ-ΚΡΙ ΑΕ - Πρόσκληση των μετόχων στην 31η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση
- PERFORMANCE TECHNOLOGIES Α.Ε. - Γνωστοποίηση συναλλαγών
- ROLCO: Εκπαίδευση εργαζομένων πρώτων βοηθειών
- Λιγνάδης: Ξανά στο εδώλιο και αντιμέτωπος με βαρύτερη ποινή για τρεις βιασμούς ανηλίκων μετά την εισαγγελική έφεση
- QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- Εκτόξευση εσόδων για μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους με άλμα 107,9% τον Φεβρουάριο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








